Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα! Αναφορές για 3 νεκρές γυναίκες!

Είδηση σοκ!

2 Φεβρουαρίου 2019 22:05
Έκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα! Αναφορές για 3 νεκρές γυναίκες!

Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από την ισχυρή έκρηξη που ακολούθησε ανάφλεξη φιάλης υγραερίου στην κουζίνα ταβέρνας στην παραλία της Καλαμάτας. Πρόκειται για δύο εργαζόμενες και η σύζυγος του ιδιοκτήτη που βρισκόταν στο χώρο. Τα θύματα είναι ηλικίας από 35 έως 50 ετών.

Η έκρηξη έγινε στην ταβέρνα Διόνυσος, στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σανταρόζα, στις 21:15 το βράδυ.

"Υπάρχουν τρεις νεκρές γυναίκες , ηλικίας από 35 μέχρι 50 ετών. Οι δυο άτυχες γυναίκες ήταν εργαζόμενες στην ταβέρνα και η τρίτη ήταν η γυναίκα του ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Εκείνη την ώρα υπήρχαν πέντε θαμώνες οι οποίοι κατάφεραν να βγουν από το μαγαζί χωρίς να τραυματιστούν " λέει ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, Δημήτρης Γεωργανάς στο protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! - Αυτό δεν το περιμέναμε!


Στο σημείο έχει μεταβεί δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ οι αρχικές πληροφορίες ότι υπήρχε και ένας τραυματίας δεν επιβεβαιώνεται. Την ώρα της έκρηξης μέσα στην ταβέρνα, που είναι από τις παλαιότερες της Καλαμάτας βρίσκονταν εργαζόμενοι και η σύζυγος του ιδιοκτήτη, καθώς και οι πέντε θαμώνες, οι οποίοι κατάφεραν να απομακρυνθούν εγκαίρως, χωρίς να τραυματισθούν.
Σήμερα είναι μέρα γιορτής για την Καλαμάτα -της Υπαπαντής- και η πόλη είναι γεμάτη από επισκέπτες.

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η εφημερίδα Θάρρος, κάνουν λόγο για νεκρές γυναίκες οι οποίες εργάζονταν στην ταβέρνα. Την ώρα της έκρηξης μέσα στην ταβέρνα, που είναι από τις παλαιότερες της Καλαμάτας βρίσκονταν εργαζόμενοι και θαμώνες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share