Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι και χτύπησαν τον ιδιοκτήτη!

Εφιαλτικές στιγμές!

2 Φεβρουαρίου 2019 09:52
Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι και χτύπησαν τον ιδιοκτήτη!

Εισβολή ληστών σε σπίτι στα Πεύκα καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο δήμος Νεάπολης Συκεών, αφήνοντας για μια ακόμα φορά αιχμές για την ελλιπή αστυνόμευση της περιοχής.

Ο δήμος κάνει λόγο για εγκληματικά στοιχεία τα οποία εισέβαλαν με όπλα, χθες τα ξημερώματα, σε οικία επί της Λεωφόρου Παπανικολάου στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, ενώ οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν. Ακολούθησε πάλη με χτυπήματα στο κεφάλι κατά του ιδιοκτήτη που τον οδήγησαν μάλιστα στο νοσοκομείο.

Ζαλισμένος από την πάλη με τους δράστες και τα χτυπήματα, και με εμφανή την ταλαιπωρία και τον φόβο στο πρόσωπό του, το θύμα της χθεσινής ένοπλης ληστείας στη Δ.Ε. Πεύκων περιγράφει την εισβολή στο σπίτι του, στον πιο κεντρικό δρόμο της περιοχής, στην Λεωφόρο Παπανικολάου, που, όπως μάλιστα, σημειώνει, ήταν η δεύτερη τα τελευταία δύο χρόνια: «Ήταν 4.30 ώρα τα ξημερώματα και κοιμόμασταν όλοι, εγώ, η γυναίκα μου και ο γιός μας, όταν ακούσαμε έντονο θόρυβο στην μπαλκονόπορτα και είδα δύο άτομα να εισβάλουν στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα, ο ένας κρατώντας όπλο και ο άλλος κρατώντας μαχαίρι» περιγράφει, σημειώνοντας ότι ακολούθησε πάλη μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια της οποίας τον χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα και στη συνέχεια, μετά από τηλεφώνημα της γυναίκας του στην αστυνομία, τράπηκαν σε φυγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι βρισιές και τα ουρλιαχτά της Τατιάνας Στεφανίδου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο σοκαριστικό δυστύχημα στην Κρήτη: Νεκρός 20χρονος σε μετωπική σύγκρουση!

«Από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα ανθρώπινα θύματα» υπογραμμίζει με αγανάκτηση ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, που ζητά άμεσα την παρέμβαση του εισαγγελέα και ξεκαθαρίζει ότι «καθιστούμε αποκλειστικά υπεύθυνους τις ηγεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας που συνεχίζουν να κωφεύουν επιδεικτικά στις επανειλημμένες, απεγνωσμένες κραυγές μας για ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή μας». «Τα απανωτά έγγραφά μας, με καταγεγραμμένα τα απελπιστικά στοιχεία και στατιστικά, και οι προειδοποιήσεις μας προς όλη την ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας, τα συναρμόδια υπουργεία και τους φορείς της Πολιτείας, για την επικίνδυνη αύξηση των κρουσμάτων εγκληματικότητας στο δήμο μας πέφτουν στο κενό και κινδυνεύουν καθημερινά όχι μόνο οι περιουσίες αλλά οι ίδιες οι ζωές των συμπολιτών μας» σημειώνει ο δήμαρχος τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Μας έχουν αφήσει στην τύχη μας, έρμαια του κάθε εγκληματία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα έχει σημειωθεί ληστεία στο σπίτι του αντιδημάρχου στη Δ.Ε. Πεύκων Αλέξανδρου Σιμητόπουλου, καθώς και άλλων τριών σπιτιών αλλά και καταστημάτων της περιοχής την ίδια ημέρα

Πηγή:voria.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share