Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Πελοπόννησος! - Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο!

Δείτε ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί!

1 Φεβρουαρίου 2019 07:50
Στο έλεος της κακοκαιρίας η Πελοπόννησος! - Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο!

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται η Πελοπόννησος τα τελευταία 24ωρα, καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Στη Γορτυνία έκλεισε ο δρόμος μετά τα Λαγκάδια, καθώς υπέστη καθίζηση, ενώ έχουν σημειωθεί και μεγάλες κατολισθήσεις.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Ευάγγελος Γιαννακούρας, δήλωσε ότι δύο μηχανήματα βρέθηκαν στο σημείο, ωστόσο, ο καθαρισμός ήταν δύσκολο, καθώς όπως τόνισε στη δημοτική ραδιοφωνία έπεσε όλο το βουνό.

Η αστυνομία ανακοίνωσε την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της Ε. Ο. Τρίπολης-Πύργου και ειδικότερα από την Τ.Κ. Λαγκαδίων έως την Τ.Κ. Λευκοχωρίου και στις δύο κατευθύνσεις, λόγω κατολισθήσεων και καθίζησης του ανωτέρω τμήματος της Ε.Ο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη τραγωδία: 21χρονος gamer έπεσε στο κενό επειδή έψαχνε καλύτερο σήμα για το internet!

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής με κατεύθυνση από Τρίπολη για Πύργο θα διεξάγεται από την Επ. Ο. Καρακαλού – Δημητσάνα – Ζάτουνα – Μελισσόπετρα – Ράπτης – Παλούμπα –Λουτρά –Λιοδώρα – Κοκλαμά και αντίστροφα από Πύργο για Τρίπολη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share