Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Τι ισχυρίζεται ο 23χρονος που πυροβόλησε τον εργοδότη της φίλης του; (video)

Επειδή ζήτησε πίσω το δώρο των Χριστουγέννων!

31 Ιανουαρίου 2019 12:30
Πάτρα: Τι ισχυρίζεται ο 23χρονος που πυροβόλησε τον εργοδότη της φίλης του; (video)

Έντονο παρασκήνιο έχει η υπόθεση τραυματισμού μετά από πυροβολισμό με αεροβόλο όπλο στο κεφάλι , του ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι φιλικό πρόσωπο εργαζόμενης στην επιχείρηση, από την οποία το θύμα – σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα και στην Επιθεώρηση Εργασίας αλλά και στο εργατικό κέντρο της Πάτρας – απαιτούσε να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων, το οποίο της είχε καταβάλει.

Ο φερόμενος ως δράστης, μετέβη στην επιχείρηση του θύματος προκειμένου να λήξει το θέμα και να ζητήσει από τον εργοδότη της να μην έχει τέτοιες απαιτήσεις, ενώ συγχρόνως συμφώνησε μαζί του, να υπογράψει την οικειοθελή αποχώρηση της από την επιχείρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια και σχέσεις: Ποια είναι τα ζώδια που βγάζουν «κακία»;

Ωστόσο σύμφωνα με την πλευρά του φερόμενου ως θύτη, όταν επετεύχθη συμφωνία, ο ιδιοκτήτης άρχισε να τον βρίζει, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί, να μεταβεί στο σπίτι του, να πάρει το αεροβόλο όπλο και να επιστρέψει στην επιχείρηση όπου και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο κεφάλι.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, τραυματισμένος στο αυτί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στον χώρο εργασίας του.

Δείτε όσα ισχυρίστηκε ο 23χρονος στην εκπομπή "Μαζί σου":

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share