Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κέρκυρα: Άνδρας κατηγορείται για ασέλγεια σε 17χρονη! Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της (video)

Πως κατάφερε να την σώσει;

30 Ιανουαρίου 2019 20:53
Κέρκυρα: Άνδρας κατηγορείται για ασέλγεια σε 17χρονη! Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της (video)

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου οδηγήθηκε ένας 65χρονος που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια και αρπαγή ανηλίκου.

Έπεισε μέσω facebook ένα 17χρονο κορίτσι από την Κέρκυρα να εγκαταλείψει το σπίτι της και να την φιλοξενήσει στο σπίτι του σε χωριό του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με την μητέρα της, που παρουσιάζει μικρή νοητική υστέρηση και ψυχολογικά προβλήματα, ο φερόμενος ως δράστης την έπεισε να επιβιβαστεί το περασμένο Σάββατο σε λεωφορείο προς την Αθήνα χωρίς να την ενημερώσει και να κατέβει στο Αντίρριο όπου την περίμενε. Έπειτα, πήγαν στο σπίτι του όπου φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της 17χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχονται τα πάνω - κάτω στην ΕΡΤ! Τι αλλάζει από 1η Φεβρουαρίου;

Η μητέρα επικοινώνησε μετά από πολλές προσπάθειες με την ανήλικη, αλλά εκείνη είχε αρνηθεί να επιστρέψει στην Κέρκυρα. Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 65χρονο και κατέσχεσαν το κινητό του και δυο tablet, τα οποία εξετάζονται για να εξακριβωθεί πώς έγινε η γνωριμία με την κοπέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: "Είχαμε δώσει τα χέρια, αλλά προτίμησαν μια..."

Στην 17χρονη θα γίνει εξέταση από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν εκτός από τις ασελγείς πράξεις υπήρξε και βιασμός, πράγμα που θα διαμορφώσει το κατηγορητήριο σε βάρος του 65χρονου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share