Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Ηλικιωμένος κρατούσε ανήλικη στο σπίτι του και ασελγούσε σε βάρος της!

Την εντόπισαν μετά από δύο ημέρες....

29 Ιανουαρίου 2019 19:12
Σοκ: Ηλικιωμένος κρατούσε ανήλικη στο σπίτι του και ασελγούσε σε βάρος της!

Συνελήφθη, αργά το βράδυ της Δευτέρας, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ένας 65χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για αρπαγή και κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικης.

Ο 65χρονος δράστης επικοινώνησε με μία 17χρονη από την Κέρκυρα μέσω facebook και την έπεισε ότι ήταν μικρότερος σε ηλικία και να τον επισκεφτεί στο Θέρμο.

Εκείνη δέχτηκε και την παρέλαβε από το Αντίρριο, απ’ όπου στη συνέχεια την οδήγησε σε οικία που διατηρεί σε ορεινή περιοχή στο Θέρμο και ασέλγησε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της επί δύο συνεχόμενες ημέρες.

Η 17χρονη σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι γονείς της 17χρονης που την αναζητούσαν, βρήκαν τον διάλογο στον υπολογιστή της και ενημέρωσαν τις Αρχές στην Κέρκυρα, ενώ μετά από πολλές κλήσεις στο κινητό της, απάντησε στους γονείς της και αρνήθηκε να επιστρέψει πίσω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις αποδείξεις του Δεκεμβρίου!

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, ενημερώθηκαν και κινητοποιήθηκαν άμεσα οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου από τους συναδέλφους τους στην Κέρκυρα, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον ηλικιωμένο, στην οικία του και βρήκαν την ανήλικη, ενώ κατέσχεσαν δύο τάμπλετ και ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για την επικοινωνία του μαζί της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share