Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κέρκυρα: Προφυλακιστέος ο παλαίμαχος πολίστας για παιδική πορνογραφία!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

28 Ιανουαρίου 2019 20:30
Κέρκυρα: Προφυλακιστέος ο παλαίμαχος πολίστας για παιδική πορνογραφία!

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο παλαίμαχος πολίστας, καθώς συνελήφθη από τις Αρχές στην Κέρκυρα, εν ώρα υπηρεσίας, μιας και είναι δημόσιος υπάλληλος, με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο 39χρονος πρώην αθλητής, συνομιλούσε με 13χρονη Αμερικανή και είχε καταφέρει να αποσπάσει βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της. Την εκβίαζε ότι θα στείλει τα βίντεο σε άλλους χρήστες και τελικά τα έστειλε σε συγγενικά της πρόσωπα.

Οι γονείς της απευθύνθηκαν στην αστυνομία και οι αμερικανικές Αρχές με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις αρμόδιες ελληνικές κι έτσι τον έπιασαν στα… πράσα.

Κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό με παιδική πορνογραφία, καθώς και πολλά βίντεο από σεξουαλική παιδική κακοποίηση. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν και τα «ίχνη» των συνομιλιών του με την 13χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα με τον Νίκο Καρβέλα: Με ποια πασίγνωστη Ελληνίδα εθεάθη χεράκι χεράκι ενώ ήταν παντρεμένος με την Αννίτα Πάνια;

Οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν, λένε ότι είχε ένα ατύχημα τον άλλαξε: «Έπεσα από τα σύννεφα, είχε αλλάξει η συμπεριφορά του έπειτα από ένα τροχαίο που είχε και είχε πέσει σε κώμα για ένα μήνα. Όταν επανήλθε δεν ήταν ποτέ ο ίδιος, τον είχε επηρεάσει» λέει φίλος του και πρώην συναθλητής του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share