Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Φρίκη στα Χανιά: Καθηγητής συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες!

Η προανάκριση σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές συνεχίζεται!

9 Ιανουαρίου 2019 09:41
Φρίκη στα Χανιά: Καθηγητής συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες!

Την πιθανή εμπλοκή ενός καθηγητή στα Χανιά, σε υπόθεση ασέλγειας ανήλικων μαθητριών του διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Προς το παρόν τα μόνα που έχουν γίνει γνωστά είναι πως ο 57χρονος Χανιώτης καθηγητής έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων όπου χτες συνελήφθη με τις συγκεκριμένες κατηγορίες να τον βαραίνουν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpanews.gr.

Σημειώνεται και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως οι καταγγελίες αφορούν περιστατικά τα οποία έχουν σημειωθεί στο παρελθόν, καθώς σήμερα κάποια από τα παιδιά έχουν ενηλικιωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο φούρνος που έχει κλείσει 109 χρόνια ζωής και φτιάχνει την περίφημη, χειροποίητη, βουτυράτη τυρόπιτα κουρού!

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα και η εξέταση για την εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς όπως φαίνεται οι κατηγορίες αφορούν παραπάνω από ένα περιστατικά.

Ο εν λόγω 57χρονος εκπαιδευτικός είναι καθηγητής μέσης εκπαίδευσης σε ιδιωτικό φροντιστήριο της πόλης, όπου φαίνεται να έχουν συμβεί τα καταγγελλόμενα γεγονότα.

Η προανάκριση σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές συνεχίζεται, ενώ τις επόμενες ώρες ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share