Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Δηλητηρίασαν τον Κυριάκο! Έπεσε νεκρός

Απάνθρωποι!

28 Δεκεμβρίου 2018 12:14
Τραγωδία: Δηλητηρίασαν τον Κυριάκο! Έπεσε νεκρός

Τα δυο παγόνια, ο Αλέξανδρος και ο Κυριάκος, φιλοξενούνταν εδώ και έξι χρόνια από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Ο Γιώργος».

Δηλητηριασμένος βρέθηκε σήμερα (26/12) το πρωί ο Κυριάκος, το δεύτερο παγόνι που εδώ και έξι χρόνια περιφερόταν την παραλία της Αμφιλοχίας, και είχε γίνει η μασκότ της πόλης για τους επισκέπτες.

Σύμφωνα με το e-maistros.gr, τα δυο παγόνια, ο Αλέξανδρος και ο Κυριάκος, φιλοξενούνταν εδώ και έξι χρόνια από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Ο Γιώργος», Γεώργιο Κτίστη. Ήταν πολύ φιλικά με τον κόσμο και αποτελούσαν θέαμα για τους επισκέπτες αφού η εικόνα με τα παγόνια τους συνόδευε στο άκουσμα της Αμφιλοχίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads Διαρροή: Τα 150.000 ευρώ δεν τα πήρε ο Χανταμπάκης! Τι συνέβη;

Μετά από έξι καταγγελίες «φιλόξενου» κάτοικου της πόλης στο Α.Τ. Αμφιλοχίας με την αιτιολογία ότι το πτηνό προκαλεί ηχορύπανση και διαταράσσει τον ύπνο του, κλήθηκε ο ιδιοκτήτης να λάβει μέτρα απομάκρυνσης του πτηνού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για την Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκαλύπτει τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Δυστυχώς όμως, ξημερώματα Τετάρτης ο Κυριάκος βρέθηκε να ψυχορραγεί από δηλητηρίαση και παρά τις προσπάθειες του Γιώργου δεν τα κατάφερε. Σημειώνεται ότι το πρώτο παγόνι, ο Αλέξανδρος, είχε πέσει και αυτός θύμα δηλητηρίασης πριν ένα χρόνο περίπου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share