Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Καθηγητής "φακελάκης": Κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης!

Κούγιας: «Φούσκα τύπου Ριχάρδου»

23 Δεκεμβρίου 2018 20:05
Καθηγητής

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Κλεάνθης Κωνσταντινούδης, ο επονομαζόμενος και “καθηγητής -φακελάκης” του ΤΕΙ Σερρών, υποστηρίζοντας ότι “οι εις βάρος μου κατηγορίες ήσαν αποτέλεσμα παραπληροφόρησης, φημολογιών και ψευδορκίας συγκεκριμένων μαρτύρων..”.

Ο 60χρονος, που κατηγορείται ότι ζητούσε και αποσπούσε ανταλλάγματα από φοιτητές για να τους περνάει τα μαθήματα, στέλνοντάς τους μάλιστα και σε συγκεκριμένο φροντιστήριο, μέσα από μια αίτηση 52 σελίδων που κατέθεσε στις 18 Δεκεμβρίου στην Ειδική Ανακρίτρια Σερρών, ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει πως όλοι συνωμότησαν για να τον βάλουν φυλακή, ενώ ο δικηγόρος του κ. Αλέξης Κούγιας δηλώνει στο ΘΕΜΑ πως “το Εσωτερικών Υποθέσεων της Βορείου Ελλάδος κατασκεύασε μια φούσκα τύπου Ριχάρδου...”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον αναγνωρίζετε; Είναι γιος πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή!

Μάλιστα, όπως λέει, δέχεται να αποφυλακιστεί και να φορέσει το λεγόμενο βραχιολάκι σε κατ' οίκον περιορισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: "Με έχουν απατήσει κτηνωδώς και κατ’ εξακολούθηση..."

Η ιστορία με τον καθηγητή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας είχε γίνει πρώτο θέμα στα ΜΜΕ, όταν στις αρχές Οκτωβρίου αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, η δράση του, μετά από βροχή καταγγελιών από φοιτητές και έρευνες πολλών μηνών από τους “Αδιάφθορους” της ΕΛ.ΑΣ . Μάλιστα, εκτός από τον ίδιο, συνελήφθησαν και δύο ιδιοκτήτες φροντιστηρίων στις Σέρρες, ενώ ερευνάται -όπως προκύπτει και από τους διαλόγους που έχει καταγράψει ο κοριός της Αστυνομίας- αν ζητούσε σεξουαλικά ανταλλάγματα ή είχε συνάψει ακόμη και ερωτικές σχέσεις με κάποιες από τις φοιτήτριες, για να μην τις κόβει στις εξετάσεις.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share