Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο εργοδότης που ξυλοκόπησε τον διανομέα

Η επίσημη ανακοίνωση...

5 Δεκεμβρίου 2018 18:16
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο εργοδότης που ξυλοκόπησε τον διανομέα

Χειροπέδες σε έναν άνδρα ηλικίας 33 ετών πέρασαν το μεσημέρι της 3ης Δεκεμβρίου στην περιοχή των Αμπελοκήπων. στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Ο 33χρονος χρησιμοποιώντας σιδερογροθιά, γρονθοκόπησε έναν διανομέα φαγητού ηλικίας 36 ετών.

Σημειώνεται πως το θύμα υποστηρίζει πως ότι στο παρελθόν εργαζόταν στο κατάστημα του 33χρονου.

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης, ανέφερε ότι «συνάδελφος διανομέας, μας κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από πρώην εργοδότη του στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ο οποίος τον γρονθοκόπησε αρκετές φορές και μάλιστα με χρήση σιδερογροθιάς, προκαλώντας του κατάγματα στα ζυγωματικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Χατζηνικολάου: "Καινούριο είναι αυτό;" - Το σχόλιο για τη γραβάτα που τον εξόργισε! (video)

«Ακόμη μια απίστευτη καταγγελία δέχτηκε η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων στις 3/12! Πιο συγκεκριμένα συνάδελφος διανομέας, μας κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από πρώην εργοδότη του στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ο οποίος τον γρονθοκόπησε αρκετές φορές και μάλιστα με χρήση σιδερογροθιάς, προκαλώντας του κατάγματα στα ζυγωματικά!

Όπως ο ίδιος ο εργαζόμενος αναφέρει, εργαζόταν στο κατάστημα του εργοδότη για ενάμιση περίπου μήνα ανασφάλιστος. Όταν μια μέρα ενημέρωσε τον εργοδότη ότι δεν θα μπορέσει να δουλέψει λόγω ασθένειας, ο συγκεκριμένος μέσω μηνυμάτων από την Ελβετία τον απειλούσε με χυδαίες ύβρεις, με αποτέλεσμα ο συνάδελφος να αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη δουλειά», σημειώνει μεταξύ άλλων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share