Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Θρίλερ στην Αρκαδία: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά!

Σε ποιον ανήκουν;

4 Δεκεμβρίου 2018 10:11
Θρίλερ στην Αρκαδία: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά!

Το ενδεχόμενο να ανήκουν σε έναν 62χρονο κάτοικο της περιοχής που είχε εξαφανιστεί πριν από οκτώ μήνες, εξετάζουν οι αρμόδιες αρχές για τα τμήματα ανθρώπινου σκελετού που εντοπίστηκαν διάσπαρτα σε ένα σημείο έξω από τα Λαγκάδια Γορτυνίας στην Αρκαδία, το πρωί της Κυριακής.

Το μακάβριο εύρημα ανακάλυψε ένας περιπατητής και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλεξαν ένα κρανίο, την σπονδυλική στήλη και οστά από τα κάτω άκρα ενός ανθρώπινου σώματος. Στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν και ρούχα που πιθανότατα ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο. Όλα παραδόθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία, που θα ταυτοποιήσει το θύμα μέσω του DNA.

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι τα οστά είναι του 62χρονου Παναγιώτη Γκιώκα, η εξαφάνιση του είχε δηλωθεί στις 27 Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Τα 6 πρόσωπα που συζητούν για να μπουν στους Διάσημους στο Survivor 3!

Γενετικό υλικό των στενών συγγενικών προσώπων του αγνοούμενου θα συγκριθεί με αυτό από τα ανθρώπινα οστά, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει ταυτοποίηση. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο τα οστά, διερευνά η Ασφάλεια Τρίπολης.

 

Ροή ειδήσεων

Share