Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο σκηνικό στις Σέρρες: Γυμνασιάρχης έσπασε τζαμαρία σε υπό κατάληψη σχολείο! (Video)

«Κινδυνεύσαμε», λένε οι μαθητές

28 Νοεμβρίου 2018 11:15
Απίστευτο σκηνικό στις Σέρρες: Γυμνασιάρχης έσπασε τζαμαρία σε υπό κατάληψη σχολείο! (Video)

Πρωτόγνωρες εικόνες διαδραματίστηκαν σε υπό κατάληψη σχολείο στις Σέρρες!

Ξεσηκωμό και ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση Γυμνασιάρχη στην Πρώτη Σερρών να σπάσει τζαμαρία του σχολείου με γλάστρα, προκειμένου να σταματήσει η κατάληψη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR Βόρειας Ελλάδας, και με όσα καταγγέλλονται από μαθητές.

«Δεν θέλουμε να μπλέξουμε πολιτικά, μοναδικός μας στόχος είναι να στηρίξουμε την πατρίδα μας. Η κινητοποίηση, από όσο γνωρίζω, έγινε για τις άδικες αποβολές που δόθηκαν σε μαθητές, επειδή τραγούδησαν το ''Μακεδονία ξακουστή'' στην παρέλαση. Στηρίζουμε αυτούς τους μαθητές», λέει on camera ένας μαθητής.

Οι μαθητές χαρακτηρίζουν απαράδεκτη την πράξη του Γυμνασιάρχη του σχολείου, καθώς θα μπορούσε να υπάρξει τραυματισμός από το περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Ο Ριχάρδος είναι ο ενεχυροδανειστής που συνελήφθη για λαθρεμπόριο χρυσού!

Παράλληλα, όπως αναφέρουν για να τους τιμωρήσει τους στέρησε το δικαίωμα να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορεία για την επιστροφή τους στο σπίτι, αναγκάζοντάς τους να καταβάλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου.

«Είμαστε στο πλευρό των παιδιών μας για τις καταλήψεις για τη Μακεδονία», σχολιάζουν γονείς καταληψιών.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Λάζαρος Ανδρεάδης, επιβεβαίωσε την πράξη του Γυμνασιάρχη και την απέδωσε στην κακιά στιγμή. Ο Γυμνασιάρχης δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι και αυτή την ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο θανατηφόρο τροχαίο συγκλονίζει την χώρα!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share