Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λήστεψαν ηλικιωμένους στην Ηλεία και την Αρκαδία

Υπό την απειλή μαχαιριού ή άσκησης σωματικής βία!

20 Νοεμβρίου 2018 10:45
Λήστεψαν ηλικιωμένους στην Ηλεία και την Αρκαδία

Πιο οδυνηρό ξύπνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της μια 89χρονη γυναίκα, στο σπίτι της οποίας στην περιοχή της Βουπρασίας στην Ηλεία εισέβαλαν από την ανασφάλιστη πόρτα τρεις άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στα Λεχαινά: 18χρονη ζει για 10 χρόνια μέσα σε κλουβί και χωρίς όνομα!

Οι κακοποιοί ξύπνησαν απότομα την πανικόβλητη ηλικιωμένη τα ξημερώματα της Κυριακής, την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και της ζήτησαν για να τους δώσει όσα χρήματα είχε.

Η 89χρονη τους έδειξε πού φύλαγε την πενιχρή σύνταξή της και οι κουκουλοφόροι άρπαξαν 460 ευρώ, πριν χαθούν στο σκοτάδι. Η υπερήλικη ειδοποίησε την Αστυνομία, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν. Οι αστυνομικοί του τμήματος Βουπρασίας σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων και διενεργούν προανάκριση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Παπαδάκης: Θα απολύσει πολύ κόσμο ο παρουσιαστής!

Ακόμη πιο βίαιη ήταν η ληστεία σε βάρος ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην κοινότητα Ελληνικό του Δήμου Γορτυνίας στην Αρκαδία. Άγνωστοι εισέβαλαν ξαφνικά στο σπίτι τους, τους ακινητοποίησαν και ερεύνησαν όλα τα δωμάτια. Τελικά, άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό και χρυσαφικά και τράπηκαν σε φυγή. Οι δράστες αναζητούνται από το αστυνομικό τμήμα Γορτυνίας που διενεργεί έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share