Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

“Δεν αναγνωρίζονται από την σύγκρουση”: Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το τροχαίο με τους τρεις νεκρούς 15χρονους!

Έκαναν κοπάνα από το σχολείο και... σκοτώθηκαν!

20 Νοεμβρίου 2018 09:04
“Δεν αναγνωρίζονται από την σύγκρουση”: Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το τροχαίο με τους τρεις νεκρούς 15χρονους!

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έχουν δει το “φως” της δημοσιότητας για το τρομακτικό τροχαίο που συνέβη στην Κυπαρισσία, και το οποίο στοίχισε την ζωή σε τρεις 15χρονους.

“Όταν χτύπησε το κουδούνι τα παιδιά ήταν ήδη στο σχολείο”, λέει στον ALPHA ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, Δημήτρης Δράκος και επισημαίνει ότι οι 15χρονοι έφυγαν χωρίς άδεια.

«Τρεις μαθητές της πρώτης τάξης, 15 χρονών, ήρθαν την πρώτη ώρα για μάθημα και έφυγαν μετά. Πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός και βγαίνοντας στην Εθνική Κυπαρισσίας – Φιλιατρών ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και έγινε το δυστύχημα. Ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα ούτε τίποτα. Κάθε άλλο. Και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και να αναπτύξουν τέτοια ταχύτητα χωρίς δίπλωμα… Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά, ήταν τόσο δυνατή η σύγκρουση που από ό,τι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτη τραγωδία στα Τρίκαλα: 12χρονο αγγελούδι πέθανε στον ύπνο του!

Ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας μιλώντας επίσης στον ALPHA:

«Ήταν έκπληξη ότι πήραν το αυτοκίνητο κρυφά, ανάπτυξαν ταχύτητα και έθεσαν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Ήταν από τα ήσυχα τα συνεργάσιμα παιδιά. Το δόγμα μας είναι τα παιδιά μέσα στο σχολείο. Και αποβολές όταν παίρνουν πρέπει να παραμένουν στον χώρο του σχολείου, γιατί ξέρουμε ότι όταν ένα παιδί βγει από την αυλόπορτα, κινδυνεύει», είπε ο Γιώργος Σταματόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Ο διάσημος Έλληνας που παρακαλάει να πάει στο Survivor 3!

Στην κλειστή κοινωνία της Κυπαρισσίας τα παιδιά ήταν γνωστά και αγαπητά. Κάτοικοι και καταστηματάρχες μίλησαν στην κάμερα για την τραγωδία. Όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για τα τρία αγόρια που μια απερισκεψία τους οδήγησε στον θάνατο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share