Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του 11χρονου στον Βόλο: Πως πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ;

Σκηνές αρχαίας τραγωδία!

7 Νοεμβρίου 2018 12:46
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του 11χρονου στον Βόλο: Πως πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ;

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στον Βόλο, με ένα 11χρονο παιδί να αφήνει την τελευταία του πνοή. Ο μαθητής έπεσε νεκρός μπροστά στους σοκαρισμένους φίλους του...

Τραγική κατάληξη είχε χθες το απόγευμα (06-11-2018) για ένα αγοράκι ηλικίας μόλις 11 ετών, το παιχνίδι με τους αγαπημένους του φίλους στο άλσος της γειτονιάς στη Χιλιάδου, στον Βόλο.

Στις 19.30 το απόγευμα και ενώ τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε, ο μικρούλης αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και ενώ έπαιζε μπάλα με άλλα παιδιά στο Άσυλο, έπεσε λιπόθυμος στο άλσος.

Οι φίλοι του πάγωσαν. Προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Οι γονείς των παιδιών σοκαρίστηκαν και άρχισαν να καλούν απεγνωσμένα σε βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Καραμανλής κάνει δίαιτα και αυτή είναι η διατροφή του!

Τα παιδάκια φώναζαν. Ο μικρούλης είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν συνερχόταν παρά τις μαλάξεις που του γίνονταν. Στο σημείο μετέβη η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό της Μονάδας, ο οποίος αμέσως άρχισε να παράσχει επί τόπου τις πρώτες βοήθειες.

Με χαμηλό σφυγμό και παγωμένος ο μικρούλης διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διασωληνώθηκε άμεσα. Παρά την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και τις μαλάξεις που έγιναν εκεί, το αγγελούδι δεν επανήλθε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί υπέστη δύο φορές συγκοπή, κατά τη διακομιδή του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν, κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Βίασαν και δολοφόνησαν 15χρονη ενώ πήγαινε στο σχολείο!

Βόλος: Η τραγωδία που έγινε πρωτοσέλιδο

Στις 20.20 το βράδυ έγινε γνωστό ότι ο 11χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Συντετριμμένοι οι γονείς του αδυνατούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Αμέσως επιστρατεύτηκε ψυχολόγος για υποστήριξη της οικογένειας του μικρούλη, η οποία από τη μία στιγμή στην άλλη βυθίστηκε σε βαρύ πένθος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σε κερατώνει ..." - Ξεκατίνιασμα στο προφίλ της Τατιάνας Στεφανίδου! Αποκαλύψεις σοκ

Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια του θανάτου του, παρότι σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του. Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής που αναμένεται εντός της ημέρας αναμένεται να φωτίσει τα αίτια της τραγωδίας.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr, thenewspaper.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share