Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός στην Λάρισα: Τον χτύπησε με τσάπα μέσα στο σπίτι του! Αιματηρή τροπή στον καυγά!

Σοκαριστικές λεπτομέρειες!

5 Νοεμβρίου 2018 11:15
Χαμός στην Λάρισα: Τον χτύπησε με τσάπα μέσα στο σπίτι του! Αιματηρή τροπή στον καυγά!

Χτύπησε με τσάπα στο κεφάλι 18χρονο τσιγγάνο λόγω προσωπικών διαφορών που είχαν. Σε εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου θα καθίσει σήμερα Δευτέρα ένας 38χρονος Αλβανός, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Το επεισόδιο συνέβη τον Απρίλιο του 2017 στα Φάρσαλα και ο 38χρονος που δικάζεται για πρώτη φορά όλο αυτό το διάστημα κυκλοφορούσε ελεύθερος με όρους μετά από την απολογία του στον Ανακριτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας!

Συγκεκριμένα, το αιματηρό επεισόδιο συνέβη τη Μεγάλη Παρασκευή το απόγευμα στην αυλή του σπιτιού του δράστη. Ο νεαρός είχε επισκεφτεί τον 38χρονο προκειμένου να συζητήσουν για προσωπικές διαφορές που είχαν όταν για άγνωστο λόγο η συζήτηση φαίνεται ότι ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος "σφύριξε" στην Δήμητρα Αλεξανδράκη το "κέρατο" και θέλει να φύγει από το Nomads!

Λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό, άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος περνούσαν χειροπέδες στον 38χρονο και σχημάτιζαν δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ο νεαρός νοσηλεύτηκε με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι σε Νοσοκομείο της Λάρισας.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share