Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαλκίδα: Απίστευτη ιστορία! Σκηνοθέτησε γάμο «μαϊμού» για να βλέπει σύζυγο και ερωμένη

Τι άλλο θα δούμε...

27 Οκτωβρίου 2018 19:20
Χαλκίδα: Απίστευτη ιστορία! Σκηνοθέτησε γάμο «μαϊμού» για να βλέπει σύζυγο και ερωμένη

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στον Δήμο Χαλκιδέων μετά την αποκάλυψη ότι το 2014 πραγματοποιήθηκε γάμος «μαϊμού».

Η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις, διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο Δήμο, ενώ αναμένεται ο φάκελλος, να σταλεί σύντομα στον Εισαγγελέα, καθώς προκύπτουν πολύ σοβαρά αδικήματα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το 2014, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Χαλκίδας, γάμος μεταξύ ενός γιατρού και της εκλεκτής της καρδιάς του. Το ζευγάρι είναι από την Αθήνα και εκεί κατοικεί μόνιμα, ωστόσο επέλεξαν τη Χαλκίδα για να κάνουν το γάμο τους.

Πριν λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και η γυναίκα ήρθε στη Χαλκίδα, προκειμένου να ζητήσει και να πάρει το διαζευκτήριο από το Δήμο Χαλκιδέων.

Δεν παντρεύτηκε ποτέ

Βλέποντας οι υπάλληλοι το έγγραφο του γάμου, τους μπήκαν «ψύλλοι στ’ αυτιά», καθώς φαινόταν πλαστογραφημένο. Μάλιστα, κάνοντας έρευνα στα αρχεία για τους πολιτικούς γάμους που τελέστηκαν εκείνη την περίοδο, διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν τελέστηκε ποτέ.

Η γυναίκα«έπεσε από τα σύννεφα” με αυτά που αντίκρισε και άρχισε να εξηγεί στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί. Τους είπε για το γάμο, τους είπε ακόμη ότι ο «σύζυγός» της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των «μυστικών υπηρεσιών» και ότι έπρεπε οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα και επέστρεφε τη Δευτέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα ανάσα 200 ευρώ!

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το σύζυγος ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δύο παιδιά και προφανώς δεν μπορούσε να κάνει δεύτερο γάμο στην Αθήνα. Στη συνέχεια, έζησε με τη «σύζυγο» στην Αθήνα, ενώ τα Σαββατοκύριακα πήγαινε στην σύζυγο και τα παιδιά του, στην Κρήτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νύχτα θρίλερ για ΣΚΑΙ και Alpha!

Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, ενώ μετά την ολοκλήρωσή της η υπόθεση θα σταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: evialead.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share