Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρομαγμένοι οι τουρίστες που βρίσκονται στη Ζάκυνθο - Ικετεύουν να γυρίσουν στα σπίτια τους! (photos)

Όσα γράφουν στο Twitter τους!

26 Οκτωβρίου 2018 13:59
Τρομαγμένοι οι τουρίστες που βρίσκονται στη Ζάκυνθο - Ικετεύουν να γυρίσουν στα σπίτια τους! (photos)

Τρομοκρατήθηκαν οι Βρετανοί τουρίστες που βρέθηκαν στη Ζάκυνθο για διακοπές.

Όπως φαίνεται και από τα tweets που έκαναν πολλοί Βρετανοί κατά την διάρκεια του σεισμού, αρκετοί εγκατέλειψαν τα ξενοδοχεία τους κυρίως λόγω των μετασεισμών.

Μάλιστα τόσο οι μετασεισμοί, όσο και η είδηση στα Βρετανικά ΜΜΕ πως μπορεί να υπάρξει τσουνάμι, είδηση που πλέον δεν ισχύει, τρομοκράτησαν τους Βρετανούς με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να παρακαλούν την αεροπορική εταιρία Thomas Cook να βγάλει έκτακτη πτήση από Ζάκυνθο προς Λονδίνο ώστε να φύγουν από το νησί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για την Τατιάνα Στεφανίδου: Ο μεγάλος φόβος και η απώλεια!

Η Σανέλ Φορντ, η οποία είναι 24 εβδομάδων έγκυος έγραψε στο Twitter... «Αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να το ξαναζήσω, γίνονται μετασεισμοί συνέχεια και όλοι είναι έξω από το ξενοδοχείο».

Υπάρχουν μωρά και μικρά παιδιά. Τhomas Cook παρακαλώ κάντε κάτι, φοβόμαστε και κρυώνουμε».

Ένας άλλος τουρίστας έγραψε στο Twitter... «Εγώ και η σύντροφός μου μένουμε στην Ζάκυνθο. Την ξύπνησα στις 3 ώρα που οι μετασεισμοί ήταν πιο μικρής κλίμακας, ο μεγάλος σεισμός έχει μετακινήσει πολλά αντικείμενα στο δωμάτιό μας.

Ένας Βρετανός που μένει στην Ελλάδα ανέφερε στο κανάλι EMSC... τα κουνήματα ήταν «βίαια», πράγματα έπεφταν από τα ράφια, ακούγονταν φασαρία απ΄ έξω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τριπλό το έγκλημα στον Έβρο: Μάνα και οι δύο κόρες της τα θύματα

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share