Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πρέβεζα: Σίγουρος ο ιατροδικαστής πως το κρανίο ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη!

Σε αναμονή η εξέταση DNA

22 Οκτωβρίου 2018 12:12
Πρέβεζα: Σίγουρος ο ιατροδικαστής πως το κρανίο ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη!

Για την υπόθεση του ανθρώπινου κρανίου που βρέθηκε στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας μίλησε ο ιατροδικαστής Ιωαννίνων, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

Συγκεκριμένα, ο Θεόδρωρος Βουγιουκλάκης τόνισε στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή «Πρώτη Είδηση» πως έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση και πως έχει αποσταλεί το απαραίτητο υλικό για την ταυτοποίηση με τη μέθοδο του DNA.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί! Δύσκολη εβδομάδα για 5 ζώδια!

Πιστεύοντας πως τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA θα βγουν σύντομα, ο ιατροδικαστής απάντησε επίσης για το αν πιστεύει πως το κρανίο που βρέθηκε στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

«Όλα τα ευρήματα και φυσικά αναφέρομαι τόσο στην μορφολογική εξέταση όσο και στον εντοπισμό άλλων εξίσου σημαντικών στοιχείων τεκμηριώνουν πλέον την πεποίθηση ότι πρόκειται για το λεγόμενο άτομο», ανέφερε ο ιατροδικαστής Ιωαννίνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Πασίγνωστο φάρμακο προκαλεί σοβαρές παρενέργειες!

Να σημειωθεί πως τις προηγούμενες μέρες, άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και εθελοντές «σάρωναν» την τάφρο, μήπως βρουν κάποιο νέο στοιχείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share