Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κρήτη: Ένοχος 46χρονος για ασέλγεια στην κόρη της γυναίκας του

Χωρίς το παραμικρό ελαφρυντικό...

17 Οκτωβρίου 2018 19:27
Κρήτη: Ένοχος 46χρονος για ασέλγεια στην κόρη της γυναίκας του

Χωρίς το παραμικρό ελαφρυντικό για την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης της γυναίκας του έκρινε σήμερα ένοχο το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης τον 46χρονο άνδρα, ο οποίος επέστρεψε στη φυλακή προκειμένου να συνεχίσει την έκτιση της ποινής που του επιβλήθηκε.

Η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις εμπλοκής ανηλίκων, και το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών στον κατηγορούμενο, κατά συγχώνευση.

Υπενθυμίζεται πως πρωτόδικα, ο 46χρονος άνδρας είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 17 ετών και έξι μηνών και είχε οδηγηθεί στη φυλακή μετά την ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου.

Πιο συγκεκριμένα το δικαστήριο, χωρίς να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο τον έκρινε ένοχο για την κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση αλλά και για την αποπλάνηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία: Μωράκι πέθανε στον ύπνο του όταν τυλίχτηκε με την κουβέρτα του!

Ο κατηγορούμενος το χρονικό διάστημα από τις αρχές του 2015 έως και τον Αύγουστο του 2016 ασελγούσε σε βάρος της έφηβης κόρης της τότε συζύγου του, την οποία η γυναίκα είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο της. Ο καταδικασθείς φαίνεται πως όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα εκμεταλλευόταν την απουσία της συζύγου του και την εμπιστοσύνη που επεδείκνυε στο πρόσωπό του ασελγώντας σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού.

Πηγή: cretapost.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share