Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Πρέβεζα: Εδώ βρέθηκε το κρανίο! - Η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει αν ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις!

17 Οκτωβρίου 2018 11:00
Θρίλερ στην Πρέβεζα: Εδώ βρέθηκε το κρανίο! - Η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει αν ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την αποκάλυψη ότι βρέθηκε κρανίο γυναίκας, από το οποίο λείπει η κάτω γνάθο στην Πρέβεζας, με βασικό ερώτημα πλέον να αποτελεί εάν ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και έκτοτε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PamePreveza.gr το σημείο που βρέθηκε ήταν στην αρχή της τάφρου μετά τον δρόμο.

Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, το ανθρώπινο μέλος εντοπίστηκε από τον χειριστή του μηχανήματος, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Νικήτας Ανδρουλάκης!

Παρά το γεγονός της λεπτομερής έρευνας που διενεργήθηκε στο σημείο, δεν βρέθηκαν άλλα ευρήματα – μέλη ανθρώπινου σώματος.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το γεγονός της ανεύρεσης στην κοινωνία της Πρέβεζας, προκύπτει ένα βασικό ερώτημα.

Ξεκλειδώνει το μυστήριο εξαφάνισης πριν από οκτώ περίπου χρόνια;

Δεν είναι λίγοι εκείνοι μάλιστα που το συνδέουν με το συγκεκριμένο περιστατικό εξαφάνισης που σημειώθηκε πριν από περίπου 8 χρόνια στην Πρέβεζα και αφορούσε σε 26χρονη κοπέλα.

Το σενάριο αυτό έρχεται να ισχυροποιήσει ιατροδικαστική έκθεση που παραγγέλθηκε, τα συμπεράσματα της οποίας επίσημα θα ανακοινωθούν ίσως και σήμερα

Όπως μετέδωσε το απόγευμα της Τρίτης το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές, τα ευρήματα του ιατροδικαστή, καθηγητή κ. Βουγιουκλάκη που διεξάγει την ιατροδικαστική εξέταση, συνάδουν με κρανίο νεαρής γυναίκας, ενώ ο χρόνος θανάτου τοποθετείται πριν από περίπου 10 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραμπούκος Βερύκιος στην Τσιμτσιλή: «Μάζεψε τη γλώσσα σου! Μην βάζεις στο στόμα σου τον...»!

Βέβαια πολύ σημαντικά θα είναι και στοιχεία τα οποία θα προσδιορίζουν, εάν αυτό είναι φυσικά δυνατό, τον τρόπο με τον οποίο το εύρημα διαχωρίστηκε από το σώμα.

Σύμφωνα πάντως με νομικούς κύκλους και μετά το επίσημο αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής, ενδέχεται να παραγγελθεί ταυτοποίηση DNA και να συγκριθεί με αυτά αγνοούμενων.

Οι ίδιοι κύκλοι πάντως δεν αποκλείουν σε καμία περίπτωση το εκ νέου «άνοιγμα» σχετικής υπόθεσης και τις προσπάθειες λεπτομερούς πλέον διερεύνησης οι οποίες θα οδηγήσουν σε εξιχνίαση εγκλήματος εάν τελικά αποδειχθεί κάτι τέτοιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγαλύτερη τραγωδία της Τατιάνας Στεφανίδου: Η χειρότερη μέρα της ζωής της!

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, στο μακάβριο εύρημα λείπει η κάτω γνάθος, ενώ κάποιες ενδείξεις στο κρανίο, αλλά και το γεγονός ότι στο σημείο δεν εντοπίστηκαν άλλα τμήματα ανθρώπινου σκελετού, ενισχύεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Στην ίδια περιοχή τον Ιούνιο του 2010 είχε χαθεί η 26χρονη Αγγελική Πεπόνη.

Η μεθοδική και επίμονη έρευνα του «Τούνελ», ανέδειξε ότι πίσω από την εξαφάνιση της κρυβόταν μια άγρια δολοφονία.

Πληροφορίες: Pamepreveza.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share