Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κρήτη: Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ! - Τουρίστες γεμίζουν τα σοκάκια (photos)

Όλες οι γωνιές της Κρήτης είναι γεμάτες!

14 Οκτωβρίου 2018 18:05
Κρήτη: Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ! - Τουρίστες γεμίζουν τα σοκάκια (photos)

Προορισμός παντός καιρού και κάθε εποχής έχει γίνει η Κρήτη, καθώς είτε καλοκαίρι είτε τώρα το φθινόπωρο η μεγαλόνησος εξακολουθεί και γοητεύει στην ίδια ένταση τους τουρίστες.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr παρότι βρισκόμαστε στο κλείσιμο της θερινής τουριστικής περιόδου, όλες οι γωνιές της Κρήτης εξακολουθούν κι υποδέχονται επισκέπτες από το εξωτερικό.

Στο Ηράκλειο, τις προηγούμενες ημέρες μπορούσε κανείς να συναντήσει τουρίστες ακόμα και μέσα στα στενά της πόλης και όχι μόνο στα πιο δημοφιλή σημεία.

Στον Άγιο Νικόλαο που βρέθηκε τις προάλλες στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων λόγω της Τριμερούς Συνόδου στην Ελούντα, τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ δύσκολα αδειάζουν. Τα δρομολόγια – εξπρές θεωρούνται σχεδόν σίγουρα, από τη στιγμή που οι κρατήσεις στα τοπικά ξενοδοχεία βρίσκονται σε πολύ ικανοποιητικό για την εποχή επίπεδο.

Στο Ρέθυμνο από την άλλη, χθες Σάββατο κατέπλευσε ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έχει τέλος η κόντρα Παπαδάκη-Αντωνοπούλου: H Μπάγια δεν θα επιστρέψει στην εκπομπή γιατί...

Η πόλη, κυρίως η παλιά, γέμισε τουρίστες. Άλλοι προτίμησαν να απολαύσουν νόστιμες γεύσεις πλάι στη θάλασσα, παρόλο που ο καιρός δεν ήταν και τόσο καλός. Άλλοι περιπλανήθηκαν στα παραδοσιακά και καλοδιατηρημένα σοκάκια του Ρεθύμνου, αγοράζοντας αναμνηστικά δώρα από τα τουριστικά μαγαζιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Λαγούδη: Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» από τον αδερφό της! - «Την σκότωσαν για 100.000 ευρώ»

Κι άλλοι έδειχναν ικανοποιημένοι και πλήρεις με μια απλή βόλτα κάτω από το κάστρο της Φορτέτζας, απολαμβάνοντας μια καταπληκτική θέα -όλη την πόλη και τις σκούρες φθινοπωρινές αποχρώσεις του ουρανού και της θάλασσας.

cretalive.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share