Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάτρα: 42χρονος είχε κάνει επάγγελμα τις αρπαγές όσων είχαν οικονομικές διαφορές μαζί του

Έξι μήνες αφ' ότου κατηγορήθηκε για την αρπαγή και εκβίαση ενός αλλοδαπού έκανε πάλι το ίδιο

5 Οκτωβρίου 2018 10:35
Πάτρα: 42χρονος είχε κάνει επάγγελμα τις αρπαγές όσων είχαν οικονομικές διαφορές μαζί του

Ένας άντρας από την Πάτρα είχε κάνει επάγγελμα τις... αρπαγές όσων είχαν οικονομικές διαφορές μαζί του! Έξι μήνες αφ' ότου κατηγορήθηκε για την αρπαγή και εκβίαση ενός αλλοδαπού, έκανε πάλι το ίδιο με θύμα αυτή τη φορά έναν 40χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη καταστήματος στο οποίο ήταν προμηθευτής!

Μαζί με δυο συνεργούς του ηλικίας 44 και 31 χρόνων, επιβίβασαν με τη βία τον επιχειρηματία σε ένα αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στην καφετέρια που διατηρεί ο 42χρονος, όπου τον χτύπησαν και απειλούσαν να σκοτώσουν τον ίδιο και την οικογένειά του, αν δεν τους κατέβαλε μέσα σε λίγες ώρες 5.500 ευρώ τα οποία τους όφειλε από επαγγελματική συναλλαγή!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εγκεφαλικό για τον Γιώργο Παπαδάκη! Τα νούμερα τηλεθέασης και ο χειρότερος εφιάλτης!

Μόλις τον άφησαν ελεύθερο, ο 40χρονος έτρεξε κατευθείαν στην Ασφάλεια όπου κατήγγειλε όσα συνέβησαν. Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση στην καφετέρια, όπου συνελήφθησαν και οι τρεις δράστες που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή, απλές σωματικές βλάβες και απόπειρα εκβίασης.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο «νταής» 42χρονος απασχολεί τις αρχές για το ίδιο αδίκημα! Στις 12 Απριλίου, μαζί με άλλους δύο συνεργούς του, είχαν αρπάξει έναν 36χρονο Πακιστανό με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές και τον μετέφεραν στο κατάστημα συγγενούς του, όπου τον κλείδωσαν στο υπόγειο και τον απειλούσαν ότι θα τον σκότωναν αν δεν τους έδινε 2.500 ευρώ! Τότε, οι δυο συνεργοί του είχαν συλληφθεί με επέμβαση ανδρών της Άμεσης Δράσης, ενώ ο 42χρονος είχε διαφύγει και παραδόθηκε το ίδιο βράδυ στην Ασφάλεια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share