Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φλώρινα: Συνελήφθη καταζητούμενος δολοφόνος!

Εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο εντάλματα σύλληψης

5 Οκτωβρίου 2018 09:40
Φλώρινα: Συνελήφθη καταζητούμενος δολοφόνος!

Τρόπο να διαφύγει εκτός Ελλάδας αναζητούσε ένας νεαρός αλλοδαπός κακοποιός που προσπαθούσε να αποφύγει την σύλληψη, καθώς οι αρχές τον αναζητούσαν για ανθρωποκτονία με πρόθεση και για παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Η προσπάθειά του 22χρονου πήρε τέλος στην Φλώρινα, όπου διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Άρτας. Ο νεαρός συνελήφθη και οι άνδρες της Ασφάλειας τον προσήγαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, που διέταξε την μεταγωγή του στην Άρτα για να απολογηθεί.

Στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου ένας 38χρονος αλλοδαπός που επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της Γερμανίας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση βόμβα - μεγατόνων στο Star: Τέλος ο κορυφαίος παρουσιαστής του καναλιού!

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, που δρομολογεί την διαδικασία για την έκδοσή του στην χώρα η οποία τον αναζητά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share