Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Οινούσσες: Συγκλονίζει η μαρτυρία του Έλληνα ψαροντουφεκά για το επεισόδιο με τους Τούρκους!

Μιλάει για τις στιγμές αγωνίας που πέρασε!

4 Οκτωβρίου 2018 14:00
Οινούσσες: Συγκλονίζει η μαρτυρία του Έλληνα ψαροντουφεκά για το επεισόδιο με τους Τούρκους!

Τις στιγμές αγωνίες που πέρασαν στην περιοχή της νησίδας Βάτου των Οινουσσών περιέγραψε στο Politichios.gr ο Χιώτης ψαροντουφεκάς Αντώνης Κοντός που μαζί με τον φίλο του Δημήτρη Ζαννάρα αποτέλεσαν τους πρωταγωνιστές ενός ακόμη θερμού επεισοδίου.

Όπως ανέφερε, η τουρκική ακτοφυλακή πέρασε στην ελληνική πλευρά κάνοντας νόημα στους δύο ψαροντουφεκάδες να τους πλησιάσουν. "Στην αρχή και για αρκετή ώρα νομίζαμε ότι πρόκειται για Frontex γιατί δεν υπήρχε κάτι που να δηλώνει ότι ήταν Τούρκοι. Ακόμα και όταν μας προσέγγισαν μιλούσαν πολύ καλά Αγγλικά. Καταλάβαμε ότι είναι Τούρκοι όταν μίλησαν με τα κινητά τους και τους δόθηκε εντολή να μας πάρουν τα στοιχεία.

Επιπλέον μας είπαν ότι θα πρέπει να δεθούμε με αυτούς για να μας τραβήξουν. Ευτυχώς αυτό αποτράπηκε από την παρουσία του Λιμεναρχείου της Χίου", είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεθέαση: Η απόλυτη μάχη για την πρωτιά! - Τι έκαναν Σκορδά, Τσιμτσιλή, Καραβάτου, Στεφανιδου;

Αμέσως μετά το σκάφος των ψαροντουφεκάδων πήγε πίσω από το ελληνικό σκάφος όταν τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα. "Ήταν λες και κινούταν εναντίον μας. Δημιούργησαν μεγάλα απόνερα και έτσι αναγκαστήκαμε να πάμε πίσω από το σκάφος του Λιμενικού", κατέληξε.

Πηγή: politischios.gr

 

Περιφέρεια

Ροή ειδήσεων

Share