Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Θρίλερ στον Βόλο: Αγνοείται για τρίτη ημέρα 73χρονος κτηνοτρόφος!

Αγνοείται από το περασμένο Σάββατο στα ορεινά της Όθρυος!

2 Οκτωβρίου 2018 11:18
Θρίλερ στον Βόλο: Αγνοείται για τρίτη ημέρα 73χρονος κτηνοτρόφος!

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του 73χρονου κτηνοτρόφου στον Βόλο, ο οποίος αγνοείται από το περασμένο Σάββατο στα ορεινά της Όθρυος.

Οι έρευνες συνεχίζονται για 3η συνεχόμενη ημέρα με τη συμμετοχή 25 ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, 7 αστυνομικούς, εθελοντών και συγχωριανών του αγνοούμενου.

Ο ηλικιωμένος κτηνοτρόφος είχε πάει, από το βράδυ του Σαββάτου, μαζί με τον βοηθό του να μαζέψουν τα ζώα τους από τη θέση Μέγας Λάκκος σε δασική περιοχή του Αλμυρού, προκειμένου να τα προστατεύσουν από την έντονη κακοκαιρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για τον Γιώργο Παπαδάκη: Το πρόγραμμα που τον... "τελείωσε"!

Στα ορεινά όμως της Βρύναινας υπήρχε ομίχλη και κάποια στιγμή οι δύο άνδρες χωρίστηκαν. Από εκείνη τη στιγμή ο 73χρονος αναζητείται, ενώ ο βοηθός του επέστρεψε μόνος στο χωριό και ενημέρωσε για τον 73χρονο.

Στις πολυήμερες έρευνες συμμετέχει και ο γιος τού αγνοούμενου κτηνοτρόφου, αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων του δήμου Αλμυρού, Κώστας Νικοβιώτης, ο οποίος τόνισε πως τελευταία επικοινωνία του πατέρα του με τον βοηθό του ήταν γύρω στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Νέες βολές σε παίκτρια για τις πλαστικές «Αντί να αγόραζε τσάντες βάζετε...» (video)

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share