Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εύβοια: ΕΜΑΚ και δύτες αναζητούν τους 3 αγνοούμενους

Προσπαθούν να εντοπίσουν τα σημεία στα οποία πιθανά να βρίσκονται

30 Σεπτεμβρίου 2018 18:18
Εύβοια: ΕΜΑΚ και δύτες αναζητούν τους 3 αγνοούμενους

Ισχυρές δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ αλλά και 3 δύτες που έχουν φτάσει στην περιοχή από την Αθήνα προσπαθούν να εντοπίσουν τα σημεία στα οποία πιθανά να βρίσκονται οι τρεις αγνοούμενοι που αναζητούνται στην Εύβοια.

Σύμφωνα με το tvstar.gr παραμένει απεκλεισμένο το Μαντούδι. Αυτή την ώρα πάνω από 30 μηχανήματα κάνουν παρεμβάσεις για ν΄ ανοίξει ο δρόμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενισχύσεις στέλνουν και τα γύρω χωριά, όπως οι Ροβιές με τον πρόεδρος της κοινότητας, Γιώργο Μαρούδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 1-7 Οκτωβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Παραμένουν οι τρεις αγνοούμενοι, ένας 67χρονος με τη σύζυγό του, μία 58χρονη και ένας νεαρός 27ετών. Στο σημείο βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Στερεάς, Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Κωστόπουλος, ο Αστυνομικός Δ/ντής Εύβοιας, Γιώργος Νικολιδάκης, ο αντιδήμαρχος, Γιάννης Χαλιούλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος: Το σπαρακτικό ξέσπασμα της μάνας που έχασε το κοριτσάκι της (video)

Όλοι αυτοί συντονίζουν τις δυνάμεις από τον Ξενώνα του Αγ.Ιώαννη του Ρώσου στο Προκόπι, όπου βρίσκονται. Στο Μαντούδι παραμένουν εγκλωβισμένοι ο δήμαρχος, Χρήστος Καλυβιώτης με τον δ/κτη της ΠΥ Χαλκίδας, Βαγγέλη Παλιό και τους κατοίκους. Στο σημείο επιχειρούν η 7η και η 1η ΕΜΑΚ. Η στάθμη του νερού μέσα στην πόλη έχει φτάσει τα 3 μέτρα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share