Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τυφώνας Ζορμπάς: Αγωνία για τους τρεις αγνοούμενους στην Εύβοια!

Σε ένταση βρίσκεται η τοπική κοινωνία...

30 Σεπτεμβρίου 2018 14:35
Τυφώνας Ζορμπάς: Αγωνία για τους τρεις αγνοούμενους στην Εύβοια!

Τρεις άνθρωποι αγνοούνται στην Εύβοια μετά το πέρασμα του τυφώνα.

Σε έκτακτη ανακοίνωση προς το κοινό, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Κυριακής ότι διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό τριών ατόμων στο Μαντούδι και ανακοίνωσε ότι οι περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τον κυκλώνα (Κορινθία - Αργολίδα - Βόρεια Έύβοια) κηρύσσονται άμεσα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ο κ. Ταφύλλης επισήμανε ότι ο κρατικός μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κακοκαιρία και κάλεσε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, να τηρούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και κυρίως να να μη διασχίζουν δρόμους που διασταυρώνονται με ρέματα και χειμάρρους, αφού έτσι προκαλούνται τα περισσότερα ατυχήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Πέθανε ο Γιώργος Λαγκαδινός!

Οι 3 αγνοούμενοι, μεταξύ των οποίων ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που αγνοείται από τα μεσάνυχτα και που φέρεται να χάθηκαν στην περιοχή γύρω από το Μετόχι ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους, όπως επίσης και ένας 27-χρόνος που φέρεται να αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητό του μέσα στην ένταση των καιρικών φαινομένων είναι στις προτεραιότητες της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη βόμβα για την Βάσω Λασκαράκη! - «Παντρευτήκαμε επειδή...»

Παράλληλα τα πλημμυρισμένα καταστήματα και σπίτια ακόμα και οι ζημιές σε ξενοδοχεία είναι πολλές ενώ μεγάλες ποσότητες λάσπης και νερά έχουν καλύψει κρίσιμες προσβάσεις της περιοχής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share