Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Αιματηρό επεισόδιο σε γνωστό κλαμπ της Πάτρας!

Αναφορές για ξεκαθάρισμα λογαριασμών «μπράβων»!

29 Σεπτεμβρίου 2018 09:22
Αιματηρό επεισόδιο σε γνωστό κλαμπ της Πάτρας!

Συναγερμό έχει προκαλέσει η πληροφορία ότι στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας κατά τις νυχτερινές ώρες έλαβε χώρα σοβαρό επεισόδιο σε γνωστό κλαμπ της Πάτρας.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι συνεπλάκησαν άτομα μέσα στο κλαμπ, ενώ οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ότι ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά από αιχμηρό αντικείμενο.

Παράλληλα, μεγάλη αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι παρών στο κλαμπ εκείνη την ώρα ήταν μεταξύ άλλων και ένα άτομο που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις παροχής προστασίας σε νυχτερινά καταστήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο έλεος του Μεσογειακού Κυκλώνα «Ζορμπά» η Ελλάδα! - Θα πληγούν τα 3/4 της χώρας!

Το επεισόδιο δεν καταγγέλθηκε επίσημα στην αστυνομία, ωστόσο οι αρχές είναι ενήμερες για όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ και παρακολουθούν με προσοχή τις εξελίξεις καθώς εκφράζονται φόβοι επιστροφής κυκλωμάτων παροχής προστασίας στα μαγαζιά της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου;

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες εθεάθη σε παραλιακή περιοχή άλλο μέλος που είχε επίσης απασχολήσει στο παρελθόν για ανάλογες υποθέσεις και άρχισε να πυροβολεί με όπλο σημαδεύοντας προς τη θάλασσα.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share