Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μυστήριο με τον θάνατο 33χρονου μουσικού στον Άραχθο!

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα νερά του ποταμού

16 Σεπτεμβρίου 2018 15:36
Μυστήριο με τον θάνατο 33χρονου μουσικού στον Άραχθο!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας από τον απρόσμενο θάνατο του 33χρονου στα νερά του Αράχθου. Ο νέος, μουσικός στο επάγγελμα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως από την μια στιγμή στην άλλη έχασε την ζωή του. Ο 33χρονος είχε πάει για ψάρεμα στον Άραχθο. Γνώριζε καλά την περιοχή και το ποτάμι.. Οι ώρες όμως περνούσαν χωρίς να επιστρέφει στο σπίτι του και με την επικοινωνία μαζί του να είναι αδύνατη. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου τον εντόπισαν ο πατέρας του και ο αδελφός του που τον αναζητούσαν στην περιοχή.

Στις αρχές σήμανε συναγερμός. Το ΕΚΑΒ, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας έφτασαν στην περιοχή. Μετά από την επιχείρηση που πραγματοποίησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέσυραν τη σορό από το ποτάμι, κοντά στην γέφυρα Τσιμπόβου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον γάμο Ρέμου - Μπόσνιακ: Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Υβόννης!

Σε μικρή απόσταση βρέθηκαν τα σύνεργα του ψαρέματος και όλα τα προσωπικά του αντικείμενα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαλευκανθεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του 33χρονου.

Η έρευνα της αστυνομίας κινείται σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι αυτή του αιφνίδιου θανάτου από παθολογικά αίτια, κάτι που θα αποδειχθεί από την νεκροψία- νεκροτομή που θα διενεργήσει ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης το πρωί της Δευτέρας.

Η δεύτερη είναι η παράσυρση του νέου από απότομο φούσκωμα του ποταμού που μπορεί να οφείλεται σε άνοιγμα του υδροηλεκτρικού Αώου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η αστυνομία διερευνά σχολαστικά αυτή την πιθανότητα ώστε να έχει ξεκάθαρη εικόνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραγκιοζιλίκια στον γάμο Ρέμου - Μπόσνιακ: Έξοργισμένος ο τραγουδιστής με την παρουσία που τον έκανε έξαλλο!

Το βέβαιο είναι ότι έχει αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο θάνατος του 33χρονου έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους. Δεκάδες είναι τα μηνύματα αποχαιρετισμού που αφήνουν στην προσωπική του σελίδα στο Facebook όσοι τον γνώριζαν και δεν μπορούν να πιστέψουν πως το χαμόγελό του έσβησε για πάντα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share