Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ιωάννινα: Φιάλη υγραερίου προκάλεσε την κατάρρευση του σπιτιού!

H αιτία της έκρηξης που σημειώθηκε το πρωί!

9 Σεπτεμβρίου 2018 18:40
Ιωάννινα: Φιάλη υγραερίου προκάλεσε την κατάρρευση του σπιτιού!

Μια φιάλη υγραερίου που υπήρχε στη μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Ολυμπιάδος και Μοσχοπόλεως στα Ιωάννινα φέρεται να είναι η αιτία της έκρηξης που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10.00 σήμερα το πρωί και είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του σπιτιού και τον εγκλωβισμό ενός 66χρονου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα καταθέσεις συγγενικών προσώπων του 66χρονου, που την ώρα του ατυχήματος απουσίαζαν καθώς βρίσκονταν στην εκκλησία, στη μονοκατοικία υπήρχε πράγματι φιάλη υγραερίου, η διαδικασία ωστόσο των καταθέσεων καθώς και η αυτοψία στο χώρο από την πυροσβεστική βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epirus-tv-news.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαίη Σκορδά: Ο μισθός των 300 ευρώ και οι άγνωστες ερωτικές της σχέσεις! Με ποιους τα "είχε", εκτός του Γιώργου Λιάγκα;

Από έρευνα που ακολούθησε στο χώρο του συμβάντος με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου δεν εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός.

Ο 66χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, με τους γιατρούς να δίνουν σκληρή "μάχη" για να τον κρατήσουν στην ζωή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share