Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λέσβος: Επιτέθηκαν σε 9χρονη γιατί την πέρασαν για προσφυγοπούλα!

Φορούσε μαντήλι στο κεφάλι

6 Σεπτεμβρίου 2018 19:43
Λέσβος: Επιτέθηκαν σε 9χρονη γιατί την πέρασαν για προσφυγοπούλα!

Επίθεση δέχθηκε ένα εννιάχρονο κορίτσι, ελληνικής καταγωγής, που φορούσε στο κεφάλι μαντήλι και βρισκόταν στην αυλή της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα στο Πέραμα της Γέρας Λέσβου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα της Μυτιλήνης «ΕΜΠΡΟΣ», το εννιάχρονο κοριτσάκι που στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί, δέχθηκε την επίθεση τεσσάρων ανδρών οι οποίοι νόμισαν ότι είναι προσφυγοπούλα.

Όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία επελήφθη του γεγονότος, δεν προχώρησε όμως αυτεπάγγελτα ούτε στην προσαγωγή των τεσσάρων, αφού «ζήτησαν συγγνώμη» και η μητέρα της εννιάχρονης δεν κατέθεσε εναντίον τους μήνυση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρή πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός; Το "αντίο" του Ψινάκη και το δημόσιο κράξιμο!

Όπως είναι γνωστό εδώ και περίπου ένα μήνα, στα χωριά της Γέρας έχουν συγκροτηθεί οργανωμένες διαδικτυακά, αυτοαποκαλούμενες «ομάδες περιφρούρησης» που ελέγχουν σπίτια των χωριών για την πιθανότητα εγκατάστασης αιτούντων άσυλο σε αυτά. Μάλιστα σε μια περίπτωση, παρόντων αστυνομικών, εκκένωσαν ένα σπίτι στο οποίο στεγάζονταν, από δυο Τσέχες αλληλέγγυες, πέντε Αφρικανοί αιτούντες άσυλο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share