Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σπείρα διαρρηκτών έχει ρημάξει σπίτια και ξενοδοχεία στην Ιεράπετρα

Σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας!

4 Σεπτεμβρίου 2018 11:11
Σπείρα διαρρηκτών έχει ρημάξει σπίτια και ξενοδοχεία στην Ιεράπετρα

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιεράπετρας, με τις αλλεπάλληλες καταγγελίες που δέχονται για εισβολές σε σπίτια, βίλες και τουριστικά καταλύματα στην ανατολική πλευρά του Δήμου και ειδικά στις τουριστικές περιοχές Κουτσουνάρι, Αχλιά και Μαύρος Κόλυμπος.

Στο στόχαστρο των διαρρηκτών, που εκτιμάται ότι αποτελούν μέλη οργανωμένης σπείρας, βρέθηκαν τις τελευταίες δέκα ημέρες τα διαμερίσματα Ελλήνων ενοίκων ενός συγκροτήματος τουριστικών καταλυμάτων, η βίλα ενός ομογενούς από την Αυστραλία και τα σπίτια επιχειρηματιών και ιδιωτικών υπαλλήλων, στα οποία εισέβαλαν σπάζοντας τις εισόδους και έκλεψαν μετρητά και κοσμήματα χωρίς να αφήσουν πίσω τους ίχνη.

Η έρευνα των αστυνομικών για την εξάρθρωση της σπείρας βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μερομήνια 2018-2019: Τι καιρό θα κάνει τον φετινό χειμώνα; Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα;

Πριν από δέκα ημέρες και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 23ης Αυγούστου είχε γίνει και μια απόπειρα κλοπής σε ένα σπίτι στην Ακράτα, το οποίο διέρρηξαν άγνωστοι και ερεύνησαν όλους τους χώρους, χωρίς όμως να κλέψουν κάτι.

Από την από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δυο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 17 χρόνων και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις στην περιοχή.

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share