Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που απεγκλωβίζουν την άτυχη 30χρονη από το φαράγγι στην Κρήτη!

Σήμερα η κηδεία της!

4 Σεπτεμβρίου 2018 10:11
Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που απεγκλωβίζουν την άτυχη 30χρονη από το φαράγγι στην Κρήτη!

Θρήνος και βαθιά οδύνη στην τοπική κοινωνία της Κρήτης με την κηδεία της άτυχης κοπέλας να πραγματοποιείται σήμερα στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Σκαλάνι.

Ωστόσο νωρίτερα, όπως αναφέρει το neakriti.gr, θα ξεκινήσει η πομπή από το σπίτι της οικογένειας, που βρίσκεται στην πλατεία Σινάνη στον Μασταμπά Ηρακλείου, με τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους της άτυχης κοπέλας να την αποχαιρετούν συντετριμμένοι για τελευταία φορά.

Μάλιστα σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπαιδευτηρίου «Το Παγκρήτιον» πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη της άτυχης συναδέλφου Κάλλιας Μηλιαρά και αποφασίστηκε αντί στεφάνου να κατατεθεί το ποσό των 200 ευρώ υπέρ της ενορίας Αγίου Δημητρίου Σκαλανίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιδού η αλήθεια: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Ατζούν δεν πήγε στον γάμο του Τανιμανίδη!

Η 30χρονη εκπαιδευτικός Κάλλια Μηλιαρά έκανε αναρρίχηση την περασμένη Κυριακή με τον φίλο της στο φαράγγι του Αμπά, όταν έχασε την ισορροπία της, έπεσε στο κενό από ύψος 65 μέτρων και έχασε τη ζωή της.

Οι προσπάθειες της ΕΜΑΚ

Το Κρήτη tv στο δελτίο ειδήσεων παρουσίασε βίντεο με τις ολονύχτιες προσπάθειες των κλιμακίων της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής να ανασύρουν το φορείο με την άτυχη κοπέλα με κάθετη ανάβαση από το φαράγγι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηθοποιός από το "Κωνσταντίνου και Ελένης", "Καφέ της Χαράς" και "50-50" έχει πεθάνει και δεν το γνώριζε κανείς!

Οπως αναφέρει το neakriti.gr ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας μετά από προσπάθειες κατάφερε να προσγειωθεί δύο φορές στην περιοχή του φαραγγιού περιμένοντας για να παραλάβει το φορείο, όμως, στάθηκε αδύνατο να συνδράμει περαιτέρω στην επιχείρηση.

«Ο χρόνος είχε κυλήσει σχεδόν αμέσως αρνητικά», αναφέρει ο διοικητής της 3ης ΕΜΑΚ κ. Γιώργος Τσακαλάς στην ΚΡΗΤΗ TV. «Λόγω της σαθρότητας του εδάφους εμείς πραγματοποιήσαμε την ανάσυρση από την πλευρά την απότομη, την κάθετη και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος και για τους διασώστες και για ολόκληρη την επιχείρηση», τόνισε.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share