Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα γαλάζια μάτια που έκλεισαν για πάντα: Σπαραγμός και οδύνη για τον θάνατο της 18χρονης Μαρίας!

Το μεγάλο της όνειρο που έγινε πραγματικότητα αλλά δεν θα το ζήσει ποτέ!

29 Αυγούστου 2018 08:29
Τα γαλάζια μάτια που έκλεισαν για πάντα: Σπαραγμός και οδύνη για τον θάνατο της 18χρονης Μαρίας!

Συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στην 18χρονη Μαρία Κλινάκη, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η νεαρή κοπέλα ήταν συνεπιβάτης σε δίκυκλη μηχανή την οποία οδηγούσε συνομίληκος φίλος της. Κάτω από άγνωστες συνθήκες η μηχανή έχασε την πορεία της και χτύπησε σε τσιμεντένια κολόνα στην περιοχή Μεσαμπελιών επί της οδού Ανθέων, λίγο έξω από την πόλη του Ηρακλείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (29/08) από την Άντα Λεούση!

Τα δύο παιδιά είχαν βγει χθες το βράδυ για να γιορτάσουν την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, μετά την ανακοίνωση των βάσεων. Η Μαρία, απόφοιτη του 8ου Λυκείου Ηρακλείου πέτυχε την εισαγωγή της στο Πολυτεχνείο Κρήτης και ο φίλος της, Γρηγόρης Γ. επίσης 18 ετών, απόφοιτος του 11ου Λυκείου Ηρακλείου, στη Σχολή Πολιτικής Επιστήμης στο Ρέθυμνο.

Η 18χρονη έσβησε αμέσως στην άσφαλτο, ενώ ο οδηγός του δίκυκλου, παρελήφθη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του οδηγού χρησιμοποιήθηκε το ασθενοφόρο Άμεσης Επέμβασης με συνοδεία γιατρού με τον νεαρό να μεταφέρεται διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά στο πλοίο Ελ. Βενιζέλος: Ολοκληρώνεται η έξοδος των 875 επιβατών! (Photo & Video)

Σύμφωνα με τον Διοιηκητή του ΠΑΓΝΗ, Ιωάννη Τασσόπουλο ο 18χρονος φέρει ορθοπεδικά τραύματα και εισήχθη στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Όπως ανέφερε ο ίδιος, η επέμβαση ολοκληρώθηκε περίπου στις 3:30 το μεσημέρι με επιτυχία. Ο νεαρός θα νοσηλευτεί στην Ορθοπεδική Κλινική, ενώ βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 29 Αυγούστου;

ε ανακοίνωσή του το 8ο ΓΕΛ Ηρακλείου εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια της 18χρονης και το βαρύ πένθος για το χαμό της: «Το σχολείο μας πενθεί για την απώλεια της μαθήτριας μας Κλινάκη Μαρίας του Κωνσταντίνου που έφυγε ξαφνικά σήμερα 28 Αυγούστου 2018 τα ξημερώματα, πριν προλάβει να χαρεί την εισαγωγή της στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου στα Χανιά. Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων είναι συντετριμμένοι, εκφράζουν τα θερμά συλληπτήρια στην οικογένεια της , και της εύχονται δύναμη να αντέξει το τραγικό συμβάν και να τιμά τη μνήμη της».

Με πληροφορίες από neakriti.gr, cretalive.gr και ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share