Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χανιά: Φάρσα η απειλή για βόμβα στο αεροπλάνο που έκανε έκτακτη προσγείωση! (Video)

Εκτελούσε πτήση από Αίγυπτο για Ντίσελντορφ

17 Αυγούστου 2018 08:54
Χανιά: Φάρσα η απειλή για βόμβα στο αεροπλάνο που έκανε έκτακτη προσγείωση! (Video)

Κακόγουστο αστείο ήταν τελικά ο συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος της Condor, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Χουγκάρντα-Ντίσελντορφ, και το οποίο έκανε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Λίγο μετά τις 23.30 οι πυροτεχνουργοί ξεκίνησαν τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ελεγχθεί, αν όντως υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός, στο αεροσκάφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (17/08) από την Άντα Λεούση!

Όπως αναφέρει το flashnews.gr μετά τη 1 τα ξημερώματα, το πόρισμα έδειξε ότι δεν υπήρχε βόμβα, οπότε και επρόκειτο για μία φάρσα, εξαιτίας της οποίας κινητοποιήθηκαν αρκετοί άνθρωποι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή, εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από το αεροσκάφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκινεί η διερμηνέας των Ελλήνων στρατιωτικών για τη στιγμή της απελευθέρωσης: «Όταν μας το είπαν, αγκαλιαστήκαμε» (video)

Το αεροσκάφος της Condor συνέχισε κανονικά το ταξίδι του.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος είχε σταθμεύσει ανάμεσα στο αεροδρόμιο και στην αεροπορική βάση της Σούδας λίγο μετά τις 20.46, ενώ στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, μεταξύ αυτών τα ΤΑΕ, οι ειδικές δυνάμεις, άνδρες της Πυροσβεστικής αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share