Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε η σορός του άντρα που εντοπίστηκε σε ρέμα!

Η σορός εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας

14 Αυγούστου 2018 14:18
Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε η σορός του άντρα που εντοπίστηκε σε ρέμα!

Με τον χειρότερο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και οι υποψίες της οικογένειας Μπαλτζάκη για τον δικό τους άνθρωπο που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή των Πατελών την Τετάρτη 30 Μαΐου.

Η σορός που εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε ρέμα στην Καλλιθέα Ηρακλείου σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ανήκει τελικά στον άτυχο 75χρονο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ANT1: Κι όμως ο Ηλίας Ψινάκης είχε γράψει το σενάριο γνωστής σειράς του καναλιού!

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας του και συγκεκριμένα τα παιδιά του που κλήθηκαν στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου και αναγνώρισαν τον πατέρα τους.

«Πήγαμε στο νεκροτομείο και όντως πρόκειται για τον πατέρα μας. Με τραγικό τρόπο έφυγε από κοντά μας ο δικός μας άνθρωπος τον οποίο τόσο εμείς, η μητέρας μας αλλά και όλοι στο περιβάλλον μας, αναζητούσαμε με μεγάλη αγωνία όλο αυτό το διάστημα.

Τέλειωσαν όλα και τώρα πάμε στην αστυνομία για κατάθεση», ανέφερε συντετριμμένος και με τρεμάμενη φωνή στο neakriti.gr ο γιος του εκλιπόντα Κώστας Μπαλτζάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Πέθανε κορυφαίος Έλληνας γιατρός!

Όλο αυτό το διάστημα των 2,5 περίπου μηνών οι δικοί του άνθρωποι είχαν κινήσει «γη και ουρανό» για να εντοπίσουν τον «καλόκαρδο» όπως ήταν το παρατσούκλι 75χρονου, για τον οποίο μάλιστα όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα, πόσο ευχάριστος άνθρωπος ήταν και πόσο αγαπητός μέσα στην παρέα.

Τελικά τα μεσάνυχτα δόθηκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης με την οικογένεια του να καλείται πλέον να σηκώσει ένα άλλο σταυρό μαρτυρίου, αυτόν του αποχαιρετισμού μία για πάντα του αγαπημένου της ανθρώπου.

Πηγή: neakriti.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share