Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χανιά: Έκλεψε 60.000 ευρώ σε έναν χρόνο από τη δουλειά της!

Η υπάλληλος ξάφριζε το ταμείο...

9 Αυγούστου 2018 11:47
Χανιά: Έκλεψε 60.000 ευρώ σε έναν χρόνο από τη δουλειά της!

Μόνο «πρόσωπο εμπιστοσύνης» δεν μπορούσε να αποκαλέσει κάποιος την 53χρονη Ελληνίδα υπάλληλο ενός αρτοποιείου σε κεντρικό σημείο των Χανίων, η οποία έβγαλε μέσα σε ένα χρόνο ποσό ίσο με τα έσοδα ενός... καλοπληρωμένου CEO πολυεθνικής βάζοντας «χέρι» στο ταμείο της δουλειάς της!

Ο 49χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης έσπαγε μήνες τώρα το κεφάλι του, προσπαθώντας να καταλάβει πώς έβγαιναν... λειψοί οι λογαριασμοί του! Επειδή, όμως, οι διαφορές δεν ήταν και τεράστιες, υπέθετε ότι κάπου γινόταν λάθος στους υπολογισμούς. Όταν, όμως, έγινε πιο προσεκτικός, παρατήρησε ότι σταδιακά εξαφανίζονταν μυστηριωδώς τριψήφια ποσά και τότε οι υποψίες του έπεσαν στην «έμπιστη» υπάλληλο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Χρυσό» άλμα: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος (Photo)

Έτσι, αποφάσισε να καταφύγει στην Ασφάλεια και οι αστυνομικοί προσημείωσαν ένα χρηματικό ποσό, που ο 49χρονος άφησε στο ταμείο του αρτοποιείου. Όταν, το απόγευμα της Τρίτης, διαπίστωσε πως έκανε φτερά, επενέβησαν οι αστυνομικοί που έψαξαν την τσάντα της 53χρονης και βρήκαν μέσα τα 210 ευρώ που είχαν προσημειωθεί. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι μέσα σε ένα χρόνο, η υπάλληλος είχε ξαφρίσει συνολικά 60.000 ευρώ!

Μάλιστα, στο σπίτι της έγινε έρευνα και βρέθηκαν 2.100 ευρώ, η προέλευση των οποίων ερευνάται. Σε βάρος της «μακρυχέρας» υπαλλήλου, που πλέον έμεινε άνεργη, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή κατά συρροή και κατ' επάγγελμα, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share