Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μυστήριο στην Κέρκυρα: Το Νοσοκομείο διαψεύδει ότι η Βρετανίδα πέθανε από ωμό κοτόπουλο

Τι συμβαίνει;

3 Αυγούστου 2018 16:55
Μυστήριο στην Κέρκυρα: Το Νοσοκομείο διαψεύδει ότι η Βρετανίδα πέθανε από ωμό κοτόπουλο

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της Βρετανίδας τουρίστριας που πέθανε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελλάδα φέρνει η διάψευση του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας στο δημοσίευμα της Daily Mail ότι αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας ήταν η τροφική δηλητηρίαση που έπαθε, όταν έφαγε ωμό κοτόπουλο στο νησί τον Αύγουστο του 2017.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε το νοσοκομείο, το ωμό κοτόπουλο δεν επιβεβαιώνεται ως αιτία θανάτου της τουρίστριας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο στον βυθό: Αγνώστου ταυτότητας υποβρύχιο αντικείμενο βρέθηκε στον Θερμαϊκό (video)

«Το ΓΝ Κέρκυρας έχει να τονίσει, ότι στο εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι ο θάνατος επήλθε, ως επιπλοκή συγκεκριμένου μικροβιακού στελέχους, δεν επαληθεύεται ως προς το συγκεκριμένο μικροβιακό στέλεχος, από την ιατροδικαστική εξέταση η οποία ακολούθησε», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου, που αποδίδει την αιτία θανάτου της σε διαφορετικά μικροβιακά στελέχη.

«Αιτία θανάτου αιματολογική νόσος»

Μάλιστα, το νοσοκομείο επισυνάπτει απάντηση της ιατροδικαστού του Γ.Ν. Κέρκυρας, που αποδίδει την αιτία θανάτου της άτυχης τουρίστριας σε «αιματολογική νόσο, η οποία σχεδόν πάντα αποτελεί επιπλοκή σοβαρής υποκείμενης αιτίας».

«Η βακτηριαιμία και τα στοιχεία σήψης, τα οποία ανευρέθησαν στα εξετασθέντα βιολογικά υλικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αφενός ολοκληρώνουν την πλήρη Ιατροδικαστική διερεύνηση και αφετέρου αποδίδονται σε διαφορετικά μικροβιακά στελέχη σε σχέση με αυτά που αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα», αναφέρει η απάντηση της ιατροδικαστού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη!

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share