Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

"Δεν θα εγκαταλείπω, θα σας σώσω" - Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε παιδιά και σύζυγο στον Έβρο!

"Σας παρακαλώ με όλη μου την καρδιά..."

22 Ιουλίου 2018 10:30

Δραματική έκκληση στις αρχές να συνεχίσουν τις έρευνες για τα δύο παιδιά του, που δεν έχουν βρεθεί, κάνει ο Μουράτ Ακτσαμπάι, ο οποίος έμαθε την Παρασκευή ότι εντοπίστηκαν νεκροί η σύζυγός τους και το ένα τους παιδί.

Ο Τούρκος περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε στον Έβρο, όταν ανετράπη η βάρκα που τους μετέφερε και βρέθηκε στο νερό με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To δολοφονικό βλέμμα του μεγιστάνα Κόκκαλη στην κηδεία: Η παρουσία που τον έκανε έξαλλο και ετοιμάζει... εκδίκηση!

«Όταν η βάρκα πλησίαζε την άλλη πλευρά του ποταμού υπήρχαν θάμνοι και κλαδιά. Η βάρκα χτύπησε σε κάποιο δέντρο ή θάμνο και άρχισαν να μπαίνουν νερά. Αναποδογύρισε και οι 11 επιβάτες πέσαμε στο νερό. Ζητήσαμε σωσίβια, όμως οι λαθρέμποροι μας είπαν ότι δεν τα χρειαζόμασταν. Πήραμε μόνο δύο σωσίβια μαζί μας. Το ένα το δώσαμε σε μία μητέρα και το άλλο το φοράει το αγόρι μου που αγνοείται. Η γυναίκα μου δεν γνώριζε κολύμπι και το νερό την παρέσυρε. Δεν μπορούσε να αφήσει τα τρία παιδιά να χαθούν. Κολυμπούσα για να σώσω τα δύο μου παιδιά, αλλά ήταν αδύνατο να τα βγάλω στην άλλη πλευρά. Άρχισα να βουτάω αλλά δεν μπορούσα να τα τραβήξω από το νερό. Ήμουν μέσα στο νερό και μόλις βγήκα έξω, τα παιδιά δεν ήταν εκεί» περιέγραψε ο τραγικός πατέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση - βόμβα: Αφαίρεση διπλώματος για κάτι που κάνει το 99% των Ελλήνων οδηγών καθημερινά!

Μόνη του ευχή να βρεθούν τα παιδιά του: «Εύχομαι τα δύο μου παιδιά να είναι ζωντανά. Ελπίζω ιδιαίτερα γι’ αυτό που φορούσε σωσίβιο. Σας παρακαλώ με όλη μου την καρδιά να συνεχίσετε τις έρευνες».

Απαντώντας στο γιατί αποφάσισαν να φύγουν από την Τουρκία, είπε: «Εξαιτίας των προβλημάτων στη χώρα μας έπρεπε να δραπετεύσουμε, αν γνωρίζαμε ότι μπορεί να συνέβαινε αυτό, θα το σκεφτόμασταν περισσότερο. Αλλά μας είπαν ότι ήδη πολλοί το έχουν καταφέρει. Έτσι θα μπορούσαμε κι εμείς».

 

Περιφέρεια

Ροή ειδήσεων

Share