Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σέρρες: Βούλγαρος προσπάθησε να κάψει δάσος!

Στο οχυρό Ρούπελ

20 Ιουλίου 2018 17:20
Σέρρες: Βούλγαρος προσπάθησε να κάψει δάσος!

Δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά επιχείρησε να προκαλέσει πυρκαγιά στην δασική έκταση που βρίσκεται απέναντι από το ιστορικό οχυρό Ρούπελ στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, ένας 55χρονος Βούλγαρος ο οποίος προέβαλε αστείες έως... απίθανες δικαιολογίες όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί!

Ευτυχώς, ο αλλοδαπός έγινε αντιληπτός από τους στρατιώτες που φυλάνε το οχυρό Ρούπελ, οι οποίοι είδαν καπνούς να ξεπηδούν από το δάσος λίγο μετά τις 7 το πρωί της Πέμπτης και ειδοποίησαν τις αρχές, που επενέβησαν άμεσα πριν προκληθεί ανυπολόγιστη ζημιά. Στο σημείο έφτασαν αμέσως τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με δέκα άνδρες που ξεκίνησαν την κατάσβεση, αλλά ταυτόχρονα με την πρώτη εστία εντοπίστηκε και δεύτερη σε κοντινό σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός!

Και αυτή κατασβέστηκε γρήγορα και συνελήφθη ο Βούλγαρος εμπρηστής, ο οποίος δεν είχε πάνω του δεν βρέθηκε κάποιο χαρτί που να πιστοποιεί τα στοιχεία του, ενώ μέσα στο τσαντάκι του είχε αναπτήρες. Ο 55χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ήρθε στην Ελλάδα με τραίνο από τη Σόφια και ότι έβαλε την πρώτη φωτιά επειδή ήθελε να... ζεσταθεί καθώς φυσούσε δυνατός αέρας. Όσο για την δεύτερη φωτιά, είπε πως την έβαλε στη μνήμη της γυναίκας του η οποία... κάηκε σε πυρκαγιά!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share