Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κρήτη: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες (photos)

Δίνει "μάχη" η Πυροσβεστική Υπηρεσία...

12 Ιουλίου 2018 22:13
Κρήτη: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες (photos)

Συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης καθώς και των εθελοντών για να περιορίσουν την πυρκαγιά που κατακαίει αγροτική περιοχή έξω από τα Αχλάδια Σητείας από τις 11 το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Όλα όσα έγιναν με το "καλημέρα" σας στο live του ημιτελικού και παρατηρήσαμε μόνο εμείς! H ηχηρή απουσία, η... "ξινή", η θερμή αγκαλιά και η χαλασμένη ράντα! (video)

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς 40 πυροσβέστες με 19 οχήματα βρίσκονται στο σημείο, οι υδροφόρες του Δήμου και πεζοπόρα τμήματα της 3ης ΕΜΑΚ.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν επίσης εθελοντικές ομάδες όπως η ΕΔΕΑΚ Σητείας καθώς και ο Ερυθρός Σταυρός της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Το Twitter δίνει "πόνο" και πάλι! Η "ζηλιάρα", τα "προβατάκια" και....ο "Θοδωρής"! (photos)

Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Γιάννη Μαραγκάκη, η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο ενώ έχουν καεί εκατοντάδες στρέμματα σε διάσπαρτα σημεία.

Χαρακτήρισε αποτελεσματική τη συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πολίτες, υπηρεσίες δήμων και με τον στρατό. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν όλο το βράδυ στην περιοχή λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν, για ενδεχόμενη αναζωπύρωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: "Καλός ο Άγιος Δομίνικος αλλά εδώ είναι Ελλάδα! - Το θερμό καλωσόρισμα στο Άλσος Βεΐκου και στον ημιτελικό του παιχνιδιού! (video)

Την ίδια ώρα, ένα δεύτερο μέτωπο έχει ξεσπάσει στη θέση "Πεύκα" χωρίς ωστόσο να προκαλεί ανησυχία.

Πηγή: ekriti.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share