Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Πάτρα: Οικιακή βοηθός ξάφρισε 20.000 ευρώ από ηλικιωμένους!

Την πρόδωσε η κάμερα ασφαλείας

12 Ιουλίου 2018 15:21
Πάτρα: Οικιακή βοηθός ξάφρισε 20.000 ευρώ από ηλικιωμένους!

Η κάμερα ασφαλείας που τοποθέτησε στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στην Πάτρα ένας συγγενής τους, στον οποίο παραπονέθηκαν ότι είχε κάνει φτερά από τη ντουλάπα τους ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό, έκανε... “τσακωτή” την 63χρονη Ελληνίδα που είχαν εμπιστευτεί για να κάνει τις οικιακές εργασίες!

Όσο η «έμπιστη» οικιακή βοηθός καθάριζε το σπίτι, κατάφερε να ανακαλύψει ότι ο 95χρονος ιδιοκτήτης και η 85χρονη σύζυγός του έκρυβαν τις οικονομίες τους στη ντουλάπα του υπνοδωματίου. Κάθε μέρα, έβαζε «χέρι» στο κομπόδεμα των γερόντων, ώσπου κάποια στιγμή που εκείνοι αποφάσισαν να μετρήσουν τα χρήματα διαπίστωσαν ότι έλειπαν... 20.000 ευρώ! Οι υποψίες έπεσαν από την πρώτη στιγμή στην οικιακή βοηθό, καθώς ήταν το μοναδικό άτομο που έμπαινε στο σπίτι τους.

Έτσι, οι ηλικιωμένοι ενημέρωσαν τον συγγενή τους και εκείνος εγκατέστησε μια κάμερα κλειστού κυκλώματος για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει. Η 63χρονη καταγράφηκε να αντιλαμβάνεται την κάμερα και να την ξηλώνει, νομίζοντας ότι θα γλίτωνε. Όμως, όταν τελείωσε τις δουλειές, την περίμεναν έξω από το σπίτι οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την τσάντα της και την βρήκαν, μαζί με πολλές αποδείξεις από πρακτορείο του ΟΠΑΠ με κέρδη που ξεπερνούν τα 3.500 ευρώ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor! Δεν γίνεται να ανατραπεί

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ' εξακολούθηση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ ακόμη αναζητούνται τα χρήματα που είχε κλέψει.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share