Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στην Λούτσα: Τον πήρε ο ύπνος στο στρώμα και τον βρήκε το… Λιμενικό!

Περιπέτεια για 19χρονο!

30 Ιουνίου 2018 14:59
Απίστευτο περιστατικό στην Λούτσα: Τον πήρε ο ύπνος στο στρώμα και τον βρήκε το… Λιμενικό!

Σώος περισυλλέχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ένας 19χρονος από τη θαλάσσια περιοχή του όρμου της Αρτέμιδας, ο οποίος ενώ βρισκόταν ξαπλωμένος σε στρώμα θαλάσσης, παρασύρθηκε από τα ρεύματα σε μεγάλη απόσταση από την ακτή.

Μάλιστα, το στρώμα ξεφούσκωσε, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αδυνατεί να κολυμπήσει προς την ξηρά και να χάσει προσωρινά τις αισθήσεις του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης κερδίζει φέτος το πολυτελές αυτοκίνητο!

Κάποιος από τους λουόμενους αντιλήφθηκε τις προσπάθειες του νεαρού να κολυμπήσει και ειδοποίησε τις Αρχές. Άμεσα απέπλευσαν προς παροχή συνδρομής στο σημείο του συμβάντος περιπολικό σκάφος του Λιμενικού καθώς και δύο ναυαγοσωστικές λέμβοι.

Ναυαγοσώστης εντόπισε και περισυνέλεξε από τη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της βραχονησίδας Κοκκινονήσια, το νεαρό άτομο, οι αισθήσεις του οποίου επανήλθαν μετά την παροχή Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).

Ο ίδιος δήλωσε στους λιμενικούς και τους ναυαγοσώστες ότι είχε εισέλθει στη θάλασσα από την ακτή με στρώμα θαλάσσης, αλλά αποκοιμήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - trailer: Η απογοήτευση των Διάσημων με την αποχώρηση του Τσίλη και ο σκληρός αγώνας για το έπαθλο! (video)

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τετάρτης ακόμη μία τουρίστρια στο Ρέθυμνο αποκοιμήθηκε στο στρώμα θαλάσσης με αποτέλεσμα να μείνει για 20 ώρες στη θάλασσα. Την ρωσίδα τουρίστρια εντόπισε ένας πιλότος το πρωί της Πέμπτης, περίπου ανοιχτά της Σκαλέτας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share