Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σπαραγμός και οδύνη για τον 24χρονο Ανδρέα Αντωνόπουλο! Σκοτώθηκε σε τροχαίο...

Η τραγωδία που συγκλονίζει!

29 Ιουνίου 2018 21:47
Σπαραγμός και οδύνη για τον 24χρονο Ανδρέα Αντωνόπουλο! Σκοτώθηκε σε τροχαίο...

Το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 στις 5 το απόγευμα στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Οβρυάς Πατρών συγγενείς, φίλοι και η αγαπημένη οικογένεια του 24χρονου νέου Ανδρέα Βασ. Αντωνόπουλου που τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο στην οδό Γλαύκου και Ευβοίας, θα του πουν το τελευταίο αντίο μέσα σε βαρύ κλίμα ανείπωτης θλίψης και συγκίνησης.

Ο εκλιπών που ήταν ένα νέο, εργατικό και χαμογελαστό παιδί είχε και μία αδελφή, την Παναγιώτα. Απαρηγόρητοι και ανήμποροι να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε είναι οι γονείς του Ανδρέα Αντωνόπουλου, Βασίλειος και Πηγή και η γιαγιά του Αθανασία χήρα Ελ Γιαχαλή.

Με συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετούν τον Ανδρέα οι φίλοι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πραγματικά κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε έτσι ξαφνικά τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

-Καλό παράδεισο φιλαρακο μου..☹

-Δεν μπορώ να το πιστέψω.. Το πιο χαμογελαστό παιδί..Ο Αντρίκος μας, έφυγε. Τα λόγια είναι ανήμπορα να περιγράψουν την θλίψη

-Καλό ταξίδι..

-Ο Θεός πήρε το πιο χαμογελαστο παιδί...

-Σε πήρε πολύ νωρίς..

-Καλό Ταξίδι Αντρικο...

-Ωρε φιλαράκι τη μας έκανες δεν θέλω να το πιστέψω νομίζω ότι είναι φάρσα αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια εισουν ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει.καλο ταξίδι ρε φιλε εκεί που πας και να προσεχείς

- Απο τα καλυτερα παιδια γιωργο ειναι απιστευτο

- Τι μας έκανες ρε Αντρικο...δεν μπορώ να το πιστέψω...????

-Μου ειναι αδιανοητο να το πιστεψω... ήσουν ο καλύτερος αδερφακο... να μας προσεχεις απο εκει πανω!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share