Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικό: Έριξε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του στην λίμνη των Ιωαννίνων! (video)

Σοκάρει η άτυχη γυναίκα!

26 Ιουνίου 2018 16:37
Τραγικό: Έριξε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του στην λίμνη των Ιωαννίνων! (video)

Μια απίστευτη ιστορία αναβίωσε την Τρίτη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στην οποία μια 31χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός της μαζί με τρεις φίλους του την έριξε στη λίμνη Ιωαννίνων για να αποβάλει το μωρό που είχε στην κοιλιά της.

Όλα έγιναν τον Δεκέμβριο του 2015. Η κοπέλα ήταν τότε αρραβωνιασμένη με έναν επιχειρηματία των Ιωαννίνων, με τον οποίο έκαναν σχέδια να αποκτήσουν τη δική τους οικογένεια.

Ένα μήνα πριν από την απόπειρα σε βάρος τους, οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καλά. Εκείνο το απόγευμα της τηλεφώνησε να βρεθούν και να μιλήσουν. Η νεαρή γυναίκα του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, ότι θα κρατήσει το παιδί και ότι θέλει να χωρίσουν.

Εκείνος δε χάρηκε με αυτά που άκουσε και της είπε ότι δε θα επέτρεπε ένας άλλος να είναι μαζί με τη γυναίκα και το παιδί του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor ανατροπή: Σήμερα ο μεγάλος τελικός! (video).

«Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του αυτοκινήτου, εμφανίστηκαν τρία άτομα, με άρπαξαν από τα χέρια και τα πόδια και με πέταξαν στη λίμνη. Εκείνος δεν έκανε απολύτως τίποτα για να τους σταματήσει. Του φώναζα “σταμάτα τους, το παιδί μας, είμαι έγκυος”, αλλά εκείνος δεν έκανε τίποτα για να με σώσει. Με πέταξαν στη λίμνη και σηκώθηκαν κι έφυγαν. Δεν κοίταξαν καν πίσω τους να δουν αν βγήκα στην επιφάνεια. Δεν ξέρω πώς βρήκαν δύναμη και κατάφερα να βγω στον παραλίμνιο δρόμο. Εκείνη τη μέρα είχε -6 βαθμούς Κελσίου», είπε η κοπέλα.

Αφού κατάφερε να βγει στη στεριά πήγε στο αυτοκίνητό της και βρήκε το κινητό της τηλέφωνο. Κάλεσε αμέσως της αστυνομία και τους είπε:

«Με έριξαν μέσα στη λίμνη, πήγαν να με σκοτώσουν, ελάτε γρήγορα κρυώνω».

Αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασαν αμέσως στο σημείο και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες με υποθερμία.

Οι τρεις από τους δράστες συνελήφθησαν, ανάμεσά τους και ο τότε αρραβωνιαστικός της κοπέλας. Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία αρχικώς για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και ενδεχόμενο δόλο από κοινού. Στους δύο από τους τρεις επιβλήθηκε περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος, ο φερόμενος και ως πρώην αρραβωνιαστικός της 31χρονης πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων κάθε μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαράζουν καρδιές: Τα μηνύματα των φίλων του Νίκου Παπαδάκη που τον πρόδωσε η καρδιά του!

Οι συλληφθέντες δηλώνουν αθώοι και υπέβαλαν μήνυση εναντίον της γυναίκας για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση. Σήμερα η υπόθεση αυτή εκκρεμεί, ενώ κάποιοι από τους δράστες συνελήφθησαν και πάλι, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά κατηγορία σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Η 31χρονη γέννησε τελικά το παιδί της που σήμερα είναι δύο χρονών, συνέχισε τη ζωή της, παντρεύτηκε και απέκτησε ένα ακόμα παιδάκι. Η εφιαλτική νύχτα της 10ης Δεκεμβρίου 2015 είναι βαθιά χαραγμένη στη μνήμη της και δεν της είναι εύκολο, όπως λέει να πηγαίνει στη λίμνη.

«Πιστεύω ότι ήθελαν να με σκοτώσουν. Η θέλησή μου να γεννήσω αυτό το παιδί μου έδωσε δύναμη για να σωθώ. Τώρα ζω ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές και προσπαθώ να αφήσω αυτόν τον εφιάλτη πίσω μου», είπε.

Πηγή: star.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share