Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανικός στο Αίγιο: Απίστευτη καταδρομική εισβολή σε κοσμηματοπωλείο!

Οι κακοποιοί άρπαξαν με γρήγορες κινήσεις όσα κοσμήματα βρήκαν!

25 Ιουνίου 2018 18:02
Πανικός στο Αίγιο: Απίστευτη καταδρομική εισβολή σε κοσμηματοπωλείο!

Στην ίδια σπείρα που χτύπησε τον φύλακα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αιγιαλείας και άρπαξε το χρηματοκιβώτιο, φαίνεται ότι οδηγούν τα στοιχεία από την καταδρομική επιχείρηση που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ένα κοσμηματοπωλείο στο Αίγιο.

Οι δράστες που, όπως και στην περίπτωση της Δ.Ε.Υ.Α. ήταν αρκετά σωματώδεις, έφτασαν με δύο οχήματα στο κατάστημα, ξήλωσαν τον εξωτερικό συναγερμό, έκοψαν τα λουκέτα με λοστούς και τροχούς και στη συνέχεια τράβηξαν το ρολό ασφαλείας με το ένα αυτοκίνητο, έσπασαν την βιτρίνα και μπήκαν ανενόχλητοι μέσα.

Οι κακοποιοί άρπαξαν με γρήγορες κινήσεις όσα κοσμήματα βρήκαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν με τα δυο αυτοκίνητα, καθώς ηχούσε ο εσωτερικός συναγερμός που έκανε τους περίοικους να βγουν στα μπαλκόνια και τους δρόμους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο (25/06)!

Τελικά, κατάφεραν να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση και οι αστυνομικοί αναζητούν τα οχήματα βάσει των περιγραφών που έδωσαν οι μάρτυρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός και οδύνη: Πέθανε στα 25 της η κόρη γνωστού δικηγόρου!

Υπενθυμίζεται ότι, τα ξημερώματα της Παρασκευής, έξι σωματώδεις κουκουλοφόροι είχαν εισβάλει στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Υ.Α. στη Μυρτιά Αιγίου, είχαν χτυπήσει με γροθιές τον φύλακα που χρειάστηκε να χειρουργηθεί και είχαν αρπάξει το χρηματοκιβώτιο της υπηρεσίας, που είχε μέσα 10.000 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share