Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Gay pride: «Μ. Αλέξανδρος & Ηφαιστείων=Love Forever», έγραφε στο στήθος του το Τζέισον-Αντιγόνη!

Στην Θεσσαλονίκη!

25 Ιουνίου 2018 11:04
Gay pride: «Μ. Αλέξανδρος & Ηφαιστείων=Love Forever», έγραφε στο στήθος του το Τζέισον-Αντιγόνη!

Με σύνθημα «Άκρως Οικογενειακό» και μια μεγάλη σημαία του ουράνιου τόξου, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, η Πορεία Υπερηφάνειας στο πλαίσιο του 7ου Thessaloniki Pride Festival.

Η φετινή γιορτή είχε επίκεντρο την οικογένεια και την τεκνοθεσία. Το «παρών» έδωσαν πολλοί ομοφυλόφιλοι αλλά και τρανσέξουαλ που χόρεψαν και τραγούδησαν, πραγματοποιώντας πορεία στο κέντρο της πόλης.

Μεταξύ αυτών και το Τζέισον-Αντιγόνη που φόρεσε το σήμα κατατεθέν του, ένα σλιπάκι με τα χρώματα του ουράνιου τόξου (το ίδιο που φορούσε και στην Αθήνα), συμβόλου της διαφορετικότητας και της περηφάνιας των ομοφυλοφίλων, και διάφανες κάλτσες με ροζ καρδούλες, ενώ στο στήθος του έγραφε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανεξήγητο μυστήριο: Πλοίο που είχε χαθεί το 1925 στο Τρίγωνο των Βερμούδων κάνει την επανεμφάνισή του 90 χρόνια μετά!

Το Τζέισον-Αντιγόνη (όπως επιθυμεί να αποκαλείται), που προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για να προσθέσει το όνομά Αντιγόνη στην ταυτότητά του, χόρεψε και λικνίστηκε στους ρυθμούς της μουσικής, κρατώντας μια σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Το Τζέισον Αντιγόνη, έχει δώσει το παρόν σε όλα τα νομοσχέδια που πήγαν στη βουλή και αφορούσαν τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Πάντα, βέβαια με ιδιαίτερες εμφανίσεις.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share