Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

Τρομοκρατική επίθεση δέχτηκε καθηγητής του ΑΠΘ!

Αναρχικοί τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην πολυκατοικία!

20 Ιουνίου 2018 10:55
Τρομοκρατική επίθεση δέχτηκε καθηγητής του ΑΠΘ!

Τρομοκρατική επίθεση δέχτηκε ο επίκουρος καθηγητής του ΑΠΘ Μιλτιάδης Σαρηγιαννίδης, καθώς αντιεξουσιαστές τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο της πολυκατοικίας του.

Σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού καταδικάζει την στοχοποίηση και κάνει λόγο για πρωτοφανή εγκληματική ενέργεια του κοινού ποινικού δικαίου, που υπερβαίνει τον χώρο του πανεπιστημίου και εξελίσσεται σε κυνήγι μαγισσών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Γίνεται ατομικό από την...

Από την πλευρά του, ο επίκουρος καθηγητής στην Νομική σχολή του ΑΠΘ μίλησε στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» στο Epsilon, αναφέροντας πως η στοχοποίηση αυτή συνιστά επιχειρησιακή αναβάθμιση ανθρώπων που επιδίδονται σε επαναστατική γυμναστική.

«Δεν μιλάμε μόνο για παρεμβάσεις ή παραστάσεις διαμαρτυρίας, να πετάξεις τρικάκια, να πετάξεις χρώματα ή να χειροδικήσεις, που έχουμε δει να συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε βάρος συναδέλφων μου. Εδώ μιλάμε για κάτι που συνιστά επιχειρησιακή αναβάθμιση ανθρώπων που επιδίδονται σε επαναστατική γυμναστική. Μιλάμε για ευθύτατη προσβολή της ακαδημαϊκής ελευθερίας, στη δική μου θέση θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε άλλος συνάδελφος», δήλωσε ο καθηγητής του ΑΠΘ, Μιλτιάδης Σαρηγιαννίδης,

Ο καθηγητής πρόσθεσε επίσης πως η κυβέρνηση αδυνατεί να μεριμνήσει για την δημόσια ασφάλεια.

«Όταν σε στοχοποιούν για τις ιδέες σου, αυτό μας πηγαίνει σε άλλες εποχές, με τη διαφορά ότι εδώ η επίσημη πολιτεία αδυνατεί να επιβάλλει το κράτος δικαίου και να μεριμνήσει για τη δημόσια ασφάλεια» κατέληξε.

Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας εκδότης για χρέη στο Δημόσιο!

«Σύμφωνα με την ανάληψη ευθύνης που ακολούθησε λίγες ημέρες αργότερα με ανάρτηση σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο συνάδελφος στοχοποιήθηκε για δραστηριότητες που σχετίζονται με το γνωστικό του αντικείμενο. Η τοποθέτηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας αποτελεί πρωτοφανή εγκληματική ενέργεια του κοινού ποινικού δικαίου, που υπερβαίνει τον χώρο του πανεπιστημίου και εξελίσσεται σε κυνήγι μαγισσών. Τέτοιες ομάδες απειλούν και τρομοκρατούν συστηματικά προκειμένου να επιβάλουν τις απόψεις τους, προσβάλλοντας την ακαδημαϊκή αξιοπρέπεια, επιτιθέμενες στις επιστημονικές και ερευνητικές δραστηριότητες των μελών ΔΕΠ και κακοποιώντας κάθε έννοια ακαδημαϊκής ελευθερίας και ελευθερίας της έκφρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτή ομάδα χάνει την ασυλία σήμερα (20/06) και δίνει 2 υποψήφιους!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού καταδικάζει έντονα και απερίφραστα την στοχοποίηση και την τρομοκρατική επίθεση κατά του Επίκ. Καθηγητή Μιλτιάδη Σαρηγιαννίδη με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και δηλώνει την αλληλεγγύη και συμπαράστασή της προς αυτόν και κάθε άλλον συνάδελφο, η αξιοπρέπεια και ακαδημαϊκή αξία του οποίου προσβάλλονται από ομάδες αποθρασυνθέντων που επιδιώκουν την κατάλυση κάθε έννοιας ελευθερίας και ασφάλειας εντός και εκτός του πανεπιστημίου. Επιπλέον, η ΠΟΣΔΕΠ καλεί τη συντεταγμένη πολιτεία και ιδίως τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και των υποχρεώσεών τους, ώστε επιτέλους να εγγυηθούν στην ακαδημαϊκή κοινότητα τους όρους ελευθερίας και ασφάλειας που είναι απαραίτητοι για να πραγματοποιήσει το εθνικής σημασίας διδακτικό και ερευνητικό έργο της», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share